ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελεύθερος να παίξει με την ΑΕΚ ο Κουλιμπαλί

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ(Α) ΑΚΟΣΤΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ(Α) ΑΚΟΣΤΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η συμμετοχή του Ουσμάν Κουλιμπαλί στο αθηναϊκό ντέρμπι θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Μόνο ήρεμη δεν θα είναι η εβδομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη... Διότι θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει τους παίκτες που θα υπολογίζει για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Εκτός από τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Ματίας Γιοχάνσον, που υποβλήθηκαν σε εξετάσεις το μεσημέρι της Δευτέρας, εκκρεμεί η παρουσία του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός αμυντικός είναι αμφίβολος για το αθηναϊκό ντέρμπι, λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ωστόσο, το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προσκόμματα λόγω της μη συμμετοχής του στο ματς του Μάλι με τη Γκαμπόν, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του, έκανε τις αναγκαίες διευκρινίσεις προς τη FIFA και ο 28χρονος δεξιός μπακ έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στη Superleague.

Πλέον, το ζήτημα αφορά την αγωνιστική ετοιμότητα του Κουλιμπαλί και όχι τα διαδικαστικά. Αλλά, αυτό θα το γνωρίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Παρασκευή ή ακόμα και το Σάββατο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ