ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός μια εβδομάδα ο Κουρμπέλης, έτοιμος στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μια εβδομάδα εκτός προπονήσεων αναμένεται να μείνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης καθώς έχει μια κάκωση ελαφριάς μορφής από το ματς με την ΑΕΛ.

Το φιλικό της Κυριακής με την ΑΕΛ ήταν αρκετά δυνατό με σκληρά μαρκαρίσματα που θύμισαν περισσότερο αγώνα πρωταθλήματος παρά φιλικό τεστ.

Απόρροια αυτού ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ο Δημήτρης Κουρμπέλης με τον αρχηγό των πράσινων να έχει μια κάκωση στο γόνατο και να μένει εκτός για μια εβδομάδα. Ο διεθνής μέσος θα απουσιάσει λογικά από το φιλικό με τον Λεβαδειακό αλλά θα είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, εκτός έδρας με τη Ξάνθη.

Από ενοχλήσεις στον ώμο ταλαιπωρείται και ο Γιάννης Μπουζούκης χωρίς όμως η κατάσταση του να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία καθώς στο φιλικό με την ΑΕΛ έπεσε άτσαλα στο έδαφος από ένα βίαιο τράβηγμα. Τις επόμενες μέρες όμως θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

ΠΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΛΤΜΑΝ

Στο Ισραήλ για να υποβληθεί σε καθαρισμό στο γόνατο που έχει κάνει χειρουργείο για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού αναμένεται να μεταβεί την Πέμπτη ο Όμρι Άλτμαν.

Αυτό σημαίνει πως θα πάει πίσω η επιστροφή του 3 με 4 εβδομάδες και αναμένεται να είναι τελικά σε φουλ φόρμα στα τέλη Οκτώβρη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ