ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός και ο Βιγιαφάνιες με ΠΑΟΚ, χάνει και Ατρόμητο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τους Μπεργκ, Κουρμπέλη και ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα λείψει από το ματς της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ καθώς δηλώθηκε να εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής του μετά τη συμπλήρωση επτά καρτών.

Με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (28η αγωνιστική) και με τον Ατρόμητο (29η αγωνιστική) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" θα εκτίσει την ποινή του ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα απουσιάσει από δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ήδη, από το ματς της Θεσσαλονίκης θα απουσιάσουν οι Μπεργκ και Κουρμπέλης, οπότε η απόφαση για τον Βιγιαφάνιες προκαλεί μία μικρή έκπληξη.

Το σκεπτικό του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι διπλό. Αρχικά έχει να κάνει με την ξεκούραση ποδοσφαιριστών που φέτος είναι στα "κόκκινα" καθώς μετά από 3-4 μέρες θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων στην Λεωφόρο.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει ότι αν ο Παναθηναϊκός κάνει το δυο στα δυο με ΑΕΚ-Πανιώνιο τότε θα είναι σίγουρος για την είσοδο του στα play off και το ματς στην Τούμπα ενδεχομένως παίξει ρόλο για το ποια από τις δυο ομάδες πάρει την δεύτερη ή την τρίτη θέση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Στο μεταξύ, μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν την Τρίτη (21/2) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Το πρόγραμμα περιλάμβανε 30 λεπτά ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις με πάσες, τελειώματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Απόντες ήταν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Μπεργκ, Χουλτ, Εμποκού, Λουντ, Ζέκα, Ο. Βλαχοδήμος, Χατζηγιοβάνης, Ευαγγέλου, Μίγγος, Μπουζούκης.

Διάψευση για την Παιανία

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για τη χρήση του ξενώνα των εγκαταστάσεων της Παιανίας, για τις διανυκτερεύσεις της αποστολής πριν τα εντός έδρας παιχνίδια. Η αιτία οφείλεται στο κόστος που έχει η ΠΑΕ για τη διαμονή σε ξενοδοχείο, που αγγίζει τις 9.000 ευρώ ανά βραδιά.

Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό διέψευσαν την πληροφορία, τονίζοντας ότι η χρήση της Παιανίας αφορά μόνο την ακαδημία και όχι την πρώτη ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ