ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός και με Ατρόμητο ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

Εκτός και με Ατρόμητο ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Τελάντερ θα χάσει και το ματς με τον Ατρόμητο και η απουσία του Δανού σε συνδυασμό με την τιμωρία του Ταυλαρίδη προκαλεί προβληματισμό στα μετόπισθεν. (VIDEO)

Απών και από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα είναι ο Ράσμους Τελάντερ με τον Δανό στόπερ να λείπει για δεύτερο συνεχόμενο ματς του τριφυλλιού αφού έλειψε και από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ο τραυματισμός του Τελάντερ και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς σε συνδυασμό με την απουσία του Ταυλαρίδη που έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του προκαλεί προβληματισμό στα μετόπισθεν.

Ο Στιβ Ρούτερ ο οποίος έχει αναλάβει τα ηνία των πράσινων έχει στην διάθεση του μόνο τους Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο και τον Σάντσεθ με τον Ισπανό μάλιστα την Πέμπτη να ακολουθεί δικό του πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι των τραυματιών οι Λαγός και Κλωναρίδης επίσης έκαναν ατομικό και θεραπεία ενώ ο Εσιέν αφού πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στις ασκήσεις με μπάλα εν συνεχεία ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η προπόνηση των "πράσινων" περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, τελειώματα και παιχνίδια μετάβασης αλλά και ένα μίνι τουρνουά ανάμεσα σε τρεις ομάδες.

Η τελευταία προπόνηση πριν την ανακοίνωση της αποστολής για το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ