ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός αποστολής οι Τελάντερ, Σάντσεθ, Εβανζελίστα

Εκτός αποστολής οι Τελάντερ, Σάντσεθ, Εβανζελίστα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ράσμους Τελάντερ δεν ξεπέρασε την ασθένεια του και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός και οι Σάντσεθ, Εβανζελίστα, Μαρινάκης.

Παρά τις ενδείξεις για το αντίθετο, τελικά ο Ράσμους Τελάντερ δεν ξεπέρασε την ίωση, η οποία τον κατέβαλλε εκ νέου το Σάββατο (12/3) και ως άμεση συνέπεια, αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η απουσία του Δανού στόπερ, ο οποίος παραμένει κλινήρης, συνιστά σημαντικό πλήγμα για τον Αντρέα Στραματσόνι, αφού ο Ιταλός προπονητής τον προόριζε για βασικό στο κέντρο της άμυνας.

Η έκπληξη μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, διότι πλην του Τελάντερ, ο Στραματσόνι απέκλεισε από την αποστολή τον Σέρχιο Σάντσεθ, παρότι ο Ισπανός προπονείται κανονικά εδώ και ένα δεκαήμερο... Επίσης, για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν οι Εβανζελίστα, Μαρινάκης, Χουχούμης, καθώς και οι γκολκίπερ Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Κότσαρης.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι τέθηκαν οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέντο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Λέτο.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ