ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκτακτο Δ.Σ τη Δευτέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ για την προσεχή Δευτέρα (25/2, 17:00), χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα θέματα της ατζέντας.

Αρκετή σκόνη... σήκωσε το ξαφνικό κάλεσμα στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα (25/2). Οι Σύμβουλοι δεν ενημερώθηκαν μέσωe-mailόπως συνηθίζεται, αλλά με τηλεφωνήματα από τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου.

Επίσης, κανένας δεν είναι ενήμερος για τη θεματολογία με την οποία θα ασχοληθεί το ΔΣ. Οι συνεργάτες του Αλαφούζου αρκέστηκαν να τονίσουν ότι η διοίκηση πρέπει να συγκεντρωθεί και ζήτησαν από τα μέλη να δώσουν το "παρών" στα γραφεία.

Ακόμα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, δήλωνε άγνοια για τα θέματα που θα συζητηθούν. Απολύτως φυσιολογικά, η μυστικοπάθεια επέτρεψε να διακινηθούν διάφορα σενάρια, με το πιο ακραίο να κάνει λόγο για αντικατάσταση του Κωνσταντίνου από την προεδρία.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται η παραφιλολογία να μην έχει καμία βάση και η συνεδρίαση του ΔΣ να σχετίζεται αποκλειστικά με ζητήματα που άπτονται της προετοιμασίας για την αδειοδότηση. Υπάρχουν αρκετά γραφειοκρατικά που πρέπει να τακτοποιηθούν και οι συνεργάτες του Αλαφούζου θέλουν να τελειώνουν με αυτά.

Στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο να προκύψει οποιαδήποτε μεταβολή στο διοικητικό σχήμα, λίγο πριν την αδειοδότηση. Τι θα συμβεί το καλοκαίρι είναι μία άλλη ιστορία, αφού αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα με ικανή στελέχη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ