ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξώδικο ο Λέτο στον Παναθηναϊκό, ετοιμάζεται και ο Μέστο

Εξώδικο ο Λέτο στον Παναθηναϊκό, ετοιμάζεται και ο Μέστο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει στείλει προειδοποιητικού χαρακτήρα εξώδικο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για οφειλές από την προηγούμενη σεζόν ο Σεμπαστιάν Λέτο, ενώ ετοιμάζεται για την ίδια κίνηση και ο Τζιαντομένικο Μέστο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει τονίσει ότι έχουν εξοφληθεί για την προηγούμενη σεζόν οι παίκτες που παραμένουν στο εφετινό ρόστερ. Απ' ότι φαίνεται, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο και για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει.

Παραδείγματα υπάρχουν δεδομένα, όπως του Ράσμους Τελάντερ ή του Γενς Βέμερ, όμως οι Πράσινοι κινδυνεύουν από περισσότερες προσφυγές... Σίγουρα από την πλευρά του 31χρονου Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος παίζει πλέον στα ΗΑΕ με την Emirates Club και πριν από λίγες μέρες έστειλε - μέσω δικηγόρου ασφαλώς - προειδοποιητικού χαρακτήρα εξώδικο για τα οφειλόμενα.

Τον ίδιο δρόμο ετοιμάζεται να ακολουθήσει και ο Τζιαντομένικο Μέστο, ο οποίος δεν έχει βρει ομάδα και στα 35 του πια, πιθανότατα κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.

Επισημαίνεται ότι "αντίστοιχο" εξώδικο είχε στείλει το καλοκαίρι και ο Μάρκους Μπεργκ, ζητώντας εξόφληση εντός 10ημέρου, προτού καταθέσει τελικά την προσφυγή του. Όλοι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να στέλνουν αυτού του είδους την προειδοποίηση στις ΠΑΕ που οφείλουν χρήματα, ώστε να στοιχειοθετείται απόλυτα εν συνεχεία η προσφυγή τους στην περίπτωση που οι ΠΑΕ αποδεικνύονται ασυνεπείς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ