ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξω ο Μπουμσόνγκ, μέσα ο Βελάσκες

Έξω ο Μπουμσόνγκ, μέσα ο Βελάσκες
INTIME SPORTS

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Τότεναμ ενώ ο Βελάσκες αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.

Ένα θετικό και ένα αρνητικό νέο πρόσφερε η προπόνηση της Δευτέρας στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Το θετικό είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο Βελάσκες ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης και έδειξε ότι θα είναι στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς της Πέμπτης με την Τότεναμ.

Σε αντίθεση με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ο οποίος έκανε θεραπεία και την Δευτέρα ενώ από την Κυριακή είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να προλάβει το ματς μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την άφιξη του στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 45 λεπτά εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Όσον αφορά τον Κουίνσι ο τραυματισμός του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν επιπόλαιος και την Τρίτη θα προπονηθεί κανονικά.

Απών από την προπόνηση ήταν και ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω ίωσης αλλά ο διεθνής άσος είναι ούτως η άλλως τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Τότεναμ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ