ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έξτρα πριμ 50.000 σε κάθε παίκτη για πρωτάθλημα και στήριξη από Αλαφούζο

Έξτρα πριμ 50.000 σε κάθε παίκτη για πρωτάθλημα και στήριξη από Αλαφούζο
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την επίσκεψη του στο "Γ. Καλαφάτης" έταξε στους πράσινους 50.000 ευρώ στον καθένα σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος ενώ εξέφρασε την στήριξη του για ακόμη μια φορά σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.

Το ποσό των 50.000 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού θα δώσει ο Γιάννης Αλαφούζος ως έξτρα πριμ, ανεξαρτήτων συμμετοχών και χρόνου, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ κατά την παρουσία του στο "Γ. Καλαφάτης" την Δευτέρα το μεσημέρι. Το πρωτάθλημα άλλωστε αποτελεί τον μεγάλο στόχο του τριφυλλιού και ο πρόεδρος των πράσινων θέλησε να τους δώσει ένα ακόμη κίνητρο για να φτάσουν στην κατάκτηση του.

Παράλληλα στην επίσκεψη του εξέφρασε την στήριξη του προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο αλλά και την πίστη που έχει στις δυνατότητες της ομάδας και οι οποίες μπορούν να φτάσουν μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στους πράσινους: "Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Είμαστε ομάδα όμως και οι ομάδες πρέπει να διαχειρίζονται τις κρίσεις ενωμένες και να τις ξεπερνούν. Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς να κοιτάξουμε μπροστά και να αφοσιωθούμε στους στόχους που έχουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όλοι έχουμε κάνει αλλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση όλοι μαζί. Για την ομάδα και για τον κόσμο που είναι στο πλευρό μας".

Είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

"Πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να παλέψουμε για να το κατακτήσουμε και αν το καταφέρουμε κάθε παίκτης θα πάρει 50.000 ευρώ έξτρα πριμ. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη σε σας, στο προπονητικό επιτελείο, στην τεχνική διεύθυνση. Είμαστε όλοι ένα και όλοι μαζί θα παλέψουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Μπήκαν Λαγός και Κλωναρίδης στο πρόγραμμα

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση τη Δευτέρα το πρωί οι πράσινοι λόγω της κακοκαιρίας και παρά το αρχικό πρόγραμμα περιελάμβανε πρόγραμμα στο γήπεδο, επιθετική και αμυντική τακτική, τελικά έμειναν στο γυμναστήριο και έκαναν διάφορες ασκήσεις εκεί, βάρη, ποδήλατο, όργανα ενώ στη συνέχεια είδαν και βίντεο με παιχνίδια του Λεβαδειακού προκειμένου να έχουν μια εικόνα του αντίπαλο τους. Η κακοκαιρία έπληξε το "Γ. Καλαφάτης" ήταν σφοδρή, έριξε μέχρι και χαλάζι και κράτησε τους παίκτες του τριφυλλιού εντός των τειχών και για αυτό και άλλαξε το προκαθορισμένο πρόγραμμα.

Στην εκγύμναση στο γυμναστήριο πήρε μέρος και ο Εσιέν που εξετάστηκε ξανά την Δευτέρα από το ιατρικό τιμ και δεν διαπιστώθηκαν ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Επίσης στο πρόγραμμα μετείχαν και οι Λαγός, Κλωναρίδης. Αντίθετα ο Κότσαρης έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ Πέτριτς, Σάντσεθ και Λουντ προπονήθηκαν μόνοι τους και ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4 το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ