Εκστασιασμένοι με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να τιμήσει με την παρουσία του τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου ενώ οι περισσότεροι πράσινοι... χάζεψαν με το "choreo" για τον ιστορικό ηγέτη της ΚΑΕ. (VIDEOS & PHOTOS)

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε την Πέμπτη το βράδυ σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Από τους Σαραβάκο, Νταμπίζα, Δώνη και τους συνεργάτες του μέχρι και τον τραυματία Άλτμαν αλλά και τους βενιαμίν Αποστολάκη, Σέχου και Εμμανουηλίδη.

Όλοι τους για να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και με τον Παναθηναϊκό να είναι ενιαίος και αδιαιρέτως στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. 

Ο αρχηγός του τριφυλλιού μάλιστα, Δημήτρης Κουρμπέλης, ήταν ένας εκ των αθλητών που κατά τη διάρκεια του τελετουργικού βρέθηκε στη θέση που καθόταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος και άφησε ένα λευκό λουλούδι στη θέση του.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού... χάζεψαν με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε την ώρα που οι φίλοι των πράσινων ανέβασαν το "choreo" για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και δεν σταμάτησαν να τραβούν βίντεο τα οποία ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο instagram. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Μια από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας από σήμερα στο σινεμά

Βλέπουμε και σχολιάζουμε τις ταινίες της εβδομάδας κάθε Πέμπτη. Σήμερα το “Transit” είναι ένα ερωτικό φιλμ εποχής αλλά και σύγχρονο, η “Μαύρη Τρύπα” ενώνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον με τη θρυλική Κλερ Ντενί κι ο 4ωρος “Ελέφαντας” του Χου Μπο είναι η σινεφλική πρόταση-πρόκληση της βδομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ