ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξοφλήθηκε ο Βέμερ

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βέμερ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κατέβαλε όλα τα χρήματα που οφείλονταν στον Γενς Βέμερ και ο Παναθηναϊκός θα πάρει πίσω τους βαθμούς ενώ απέφυγε τον κίνδυνο υποβιβασμού.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός τήρησε τις υποσχέσεις του και εξόφλησε τον Γενς Βέμερ. Το τριφύλλι κατέβαλε 485.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Γερμανού αμυντικού. Κάτι το οποίο σημαίνει πως έγινε εξόφληση και όχι μερική καταβολή και με δόσεις.

Ο Παναθηναϊκός όφειλε 445.000 ευρώ από το συμβόλαιο που διεκδικούσε ο Βέμερ μέσω της προσφυγής που είχε κάνει. Τα υπόλοιπα χρήματα αφορούσαν τόκους και δικαστικά έξοδα από την όλη διαδικασία.

Μάλιστα η εξόφληση του Βέμερ επιβεβαιώνεται τόσο από την πράσινη ΠΑΕ όσο και από την πλευρά του παίκτη (δικηγόρο και μάνατζερ) που μετά από τόσο καιρό είδε την υπόθεση να κλείνει οριστικά.

Με την πληρωμή του Παναθηναϊκού αποφεύγεται οριστικά ο κίνδυνος υποβιβασμού για τους πράσινους από την υπόθεση του Βέμερ, ενώ τις επόμενες μέρες το τριφύλλι θα πάρει πίσω σίγουρα τους τρεις από τους συνολικά εννιά βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί. Ερωτηματικό παραμένει πόσοι βαθμοί θα επιστραφούν βέβαια στον Παναθηναϊκό καθώς η τελευταία σχετική ανακοίνωση της Super League δεν ήταν απολύτως διευκρινιστική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ