ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξετάζουν τον "ελεύθερο" Οικονόμου στον Παναθηναϊκό

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Οικονόμου, που έχει κάνει προσφυγή κατά του Πανιωνίου και αναμένεται να μείνει ελεύθερος την επόμενη εβδομάδα, είναι η πιο εφικτή περίπτωση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Σε αναζήτηση ελεύθερου ή δανεικού επιθετικού το "τριφύλλι".

Ο Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων είδε μία αχτίδα φωτός απ' την απόφαση της UEFA να μην του επιβάλλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, οπότε είναι απόλυτο λογικό στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου να κινηθεί για την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ.

Ο λόγος γίνεται για ποδοσφαιριστές ελεύθερους ή δανεικούς. Μετά το "φάγωμα" του Γιώργου Κουτρουμπή και όπως όλα δείχνουν την επικείμενη παραχώρηση του Ροντρίγκο Μολέντο, το "τριφύλλι" μένει "γυμνό" στα στόπερ, οπότε ψάχνει για ένα κεντρικό αμυντικό.

Η πιο εφικτή περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αυτή του Βαγγέλη Οικονόμου, που έχει κάνει προσφυγή κατά του Πανιωνίου και αναμένεται να μείνει ελεύθερος την ερχόμενη εβδομάδα. Ο παίκτης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τους δύο άνδρες να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, το οποίο σημαίνει πως μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Επίσης, το θετικό στην περίπτωση του Οικονόμου είναι πως μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ και με δεδομένη και την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ, το "τριφύλλι" θα μπορούσε με μία κίνηση να κλείσει δύο τρύπες. Όλα, βέβαια, θα εξαρτηθούν απ' το αν θα μείνει ελεύθερος, αλλά κι απ' τις προτάσεις που ενδεχομένως να έχει στα χέρια του.

ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡ

Φυσικά, πέρα απ' το κέντρο της άμυνας, υπάρχει λειψανδρία και στην επίθεση. Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει και επιθετικό είτε ως ελεύθερο είτε ως δανεικό. Οι "πράσινοι" εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν στα υπόψιν τους και ένα απ' τα ιδανικά σενάρια θα ήταν η απόκτηση του Απόστολου Γιάννου με τη μορφή δανεισμού απ' τη Guangzhou R&F.

Ο διεθνής -με την Αυστραλία- επιθετικός θέλει να πάει σε μία ομάδα που θα πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Αυστραλίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Παναθηναϊκός του δίνει αυτή τη δυνατότητα, όμως καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τα χρήματα που ενδεχομένως να θέλουν οι Κινέζοι για να τον παραχωρήσουν δανεικό.

Ωστόσο, αν "πράσινοι" γλιτώσουν το συμβόλαιο του Αντρές Τσάβες κι αν θεωρήσουν πως τα οικονομικά δεδομένα του deal με την Guangzhou R&F τους συμφέρουν, τότε δεν αποκλείεται να "κλείσουν" τον 27χρονο φορ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ