ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό
Λεωφόρος INTIME SPORTS

Εισιτήριο ούτε για... δείγμα δεν υπάρχει ενόψει του ντέρμπι στην Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (21/11, 19:30).

Το πρώτο ντέρμπι "αιωνίων" θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (21/11) στις 19:30 (NS1, Sport24.gr και Sport24 Radio 103.3). Το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού με νίκη οι πράσινοι θα μπουν για τα καλά στο κυνήγι του πρωταθλήματος, ενώ με ήττα ουσιαστικά αποχαιρετούν την υπόθεση τίτλος.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Δευτέρας (16/11) τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλήθηκαν, κι έτσι αναμένεται να μην πέφτει... καρφίτσα στην Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα της 21ης Νοεμβρίου στο γήπεδο της Λεωφόρου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τόσο μέσω διαδικτύου όσο και από το box office του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται γι’ αυτό το σκοπό στα εκδοτήρια του "Απ. Νικολαϊδης".

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο μας για την ανταπόκρισή του.

Σε περίπτωση επιστροφής -έστω και περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων από τους χορηγούς- θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ στο pao.gr για το ακριβές πρόγραμμα διάθεσής τους."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ