ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξαιρετικά αμφίβολος για ΑΕΛ ο Μουνιέ, το παλεύει ο Κουλιμπαλί

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μουνιέ δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ ενώ οι Δώνης, Κουλιμπαλί, Οικονόμου αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς τις επόμενες μέρες.

Δεν θα προλάβει τελικά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ ο Άντονι Μουνιέ αφού την Τρίτη έκανε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί μια φλεγμονή και πρέπει να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Η κατάσταση του Γάλλου επιθετικού θα εκτιμάται καθημερινά αλλά πολύ δύσκολα θα βρεθεί στη διάθεση του Δώνη για το παιχνίδι της Κυριακής.

Η ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ για τον τραυματισμό του Μουνιέ ανέφερε: "Ο Άντονι Μουνιέ, που κάνει θεραπείες την τελευταία εβδομάδα για κάκωση στον αριστερό υποκνημίδιο, κατά την επανεξέτασή του εμφάνισε συμπτώματα φλεγμονής στον χήνειο πόδα και υποβλήθηκε σήμερα στο ΥΓΕΙΑ σε υπερηχογράφημα, το οποίο έδειξε τενοντοελυτριτιδα στο σημείο αυτό και θα ακολουθήσει αντιφλεγμονώδη αγωγή , ενώ θα αξιολογείται καθημερινά. Η συμμετοχή του στον εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη".

Από εκεί και πέρα την Τετάρτη αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς ο Χρήστος Δώνης και την Πέμπτη θα μπουν στις προπονήσεις οι Οικονόμου και Κουλιμπαλί και θα εξαρτάται από τον Γιώργο Δώνη η χρησιμοποίηση τους ή μη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού ανέφερε: "Ο Χρήστος Δώνης ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα μετά την προθέρμανση με την ομάδα και από αύριο-Τετάρτη-επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη, εκτός απροόπτου επανέρχονται και οι Οικονόμου Κουλιμπαλί".

Στην προπόνηση της Τρίτης από την οποία απουσίαζαν και πάλι οι διεθνείς με την Ελπίδων και την ανδρών δόθηκε έμφαση στην αμυντική τακτική και είχε διπλό τακτικής περισσότερο και όχι ελεύθερο ενώ δόθηκε έμφαση και στο πρέσινγκ.

Με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν την Τρίτη και οι Ζερβόπουλος, Αθανασακόπουλος και Ηλιάδης που παίρνουν μέρος στις προπονήσεις των Νέων. Ο πρώτος είναι 19χρονος στόπερ που ξεκίνησε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα αλλά δεν βρέθηκε στην Ολλανδία.

Ο Αθανασακόπουλος που είναι επαγγελματίας από πέρυσι παρά το νεαρό της ηλικίας του αγωνίζεται ως δεκάρι με την ομάδα Νέων ενώ ο Ηλιάδης που παίζει ως εξτρέμ μετείχε και την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας ενώ έπαιξε και στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ