ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού, εκτός ο Λέτο, μέσα ο Μολίνς

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΜΟΛΙΝΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Μολίνς EUROKINISSI SPORTS

Μια έκπληξη επιφύλασσε στην ανακοίνωση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το ματς στην Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης καθώς άφησε εκτός 20άδας τον Λέτο και πήρε για πρώτη φορά τον Μολίνς.

Χωρίς επιπλέον απρόοπτα αλλά με μία έκπληξη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Μολίνς ο οποίος ενδεχομένως θα πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής ώστε εν συνεχεία να αγωνιστεί και την Τετάρτη στο Κύπελλο αν όλα πάνε καλά στην Ξάνθη.

Αντίθετα όμως άφησε εκτός 20άδας τον Σεμπαστιάν Λέτο παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός είναι καθόλα έτοιμος το τελευταίο διάστημα και προπονούνταν σε φουλ ρυθμούς. Ο λόγος ότι ο στραίκερ των πράσινων περιμένει το πρώτο του παιδί εντός των επόμενων ημερών.

Επίσης μικρή έκπληξη αποτελεί και η παρουσία του Εμποκού στην 20άδα με τον άσο από το Κονγκό πιθανότατα να μένει στον πάγκο και να χρησιμοποιείται ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης επιστρέφει στις αποστολές των πράσινων και ο Μέστο ο οποίος επίσης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, η τελευταία πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ξάνθη και τον αυριανό αγώνα κόντρα στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο» και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Τελάντερ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτήν περιλαμβάνονται οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ρέις, Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Εμποκου, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς".

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Μαρινάκης, Χατζηγιοβάνης, Τελάντερ, Στάικος, Μίγγος, Ρινάλντι, Πίσπας, Μπουζούκης.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ

Ο Ουζουνίδης για πρώτη φορά έχει συμπεριλάβει στην αποστολή μόλις ένα νεαρό ποδοσφαιριστή, τον Στέφανο Ευαγγέλου, και όλοι οι άλλοι είναι εκτός ενδεικτικών και των λύσεων που αρχίζει να έχει πλέον στην διάθεση του ο 48χρονος προπονητής.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μετά από αρκετά ματς παρουσίας στην πρώτη ομάδα θα ενισχύσει την Κ20 του Παναθηναϊκού που αντιμετωπίζει το Σάββατο το πρωί την Ξάνθη εκτός έδρας και θέλει να κάνει το οκτώ στα οκτώ για να μπορέσει να παραμείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης.

Φυσικά με τους Νέους θα παίξουν και οι Μπουζούκης, Μίγγος όπως συνέβη και το προηγούμενο διάστημα ενώ ο Πίσπας έμεινε εκτός και πιθανότατα θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο ματς του Κυπέλλου με τον Αστέρα την Τετάρτη (1/3).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ