ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκοψε το ρεπό στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ουζουνίδης

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ότι το προγραμματισμένο για τη Τρίτη (5/12) ρεπό ματαιώθηκε και θα γίνει κανονικά προπόνηση.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο και περισσότερο η κακή εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού έβγαλε εκτός ορίων τον Μαρίνο Ουζουνίδη τη Κυριακή.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε να διαννοηθεί ότι οι παίκτες του δεν μπορούσαν να κάνουν μια σωστή πάσα ενώ όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου είδε παίκτες να μην ρισκάρουν να βάλουν τα πόδια τους.

Ο 49χρονος προπονητής από την πλευρά του θέλοντας να σφίξει λίγο τα λουριά και σαν πρώτο μέτρο έκοψε το ρεπό που είχε δώσει για την Τρίτη στους ποδοσφαιριστές του. Κάτι για το οποίο τους ενημέρωσε τη Δευτέρα το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης". Αντί του ρεπό θα γίνει κανονικά προπόνηση στις 11 το πρωί.

Αναφορικά με τη προπόνηση της Δευτέρας έγινε σε δυο γκρουπ με τον Ουζουνίδη να μετράει και πάλι αρκετές απουσίες καθώς κανείς εκ των τραυματιών δεν μπήκε σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τη Κυριακή.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον του Πανιώνιου ως βασικοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες, και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Κότσαρης, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης και Κουντουριώτης, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Λουτσιάνο και Μουνιέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ