ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκοψε δυο μέρες άδειας ο Ουζουνίδης

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να μειώσει τη χριστουγεννιάτικη άδεια που είχε παραχωρήσει στους ποδοσφαιριστές ο Αντρέα Στραματσόνι. Συνεχίζει το ατομικό ο Σάμπα.

Κατά δύο ημέρες περιέκοψε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την άδεια που είχε προγραμματιστεί από τον Αντρέα Στραματσόνι να λάβουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Με απόφαση του Εβρίτη προπονητή, οι παίκτες θα προπονηθούν στις 20 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψουν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" στις 27 του μήνα.

Κάτι που σημαίνει πως μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στη Λάρισα στις 18/12, η ομάδα θα προπονηθεί για άλλες δύο μέρες και έπειτα θα ισχύσει η χριστουγεννιάτικη άδεια.

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο από τον Αντρέα Στραματσόνι να φύγουν οι παίκτες αμέσως μετά το ματς στο θεσσαλικό κάμπο και να γυρίσουν στις 27/12. Δηλαδή, 8 ελεύθερες ημέρες...

Ατομικό για τον Σάμπα

Μόνο με μία απουσία πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (6/12) στο αθλητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης" καθώς ο Σάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Η προπόνηση πριν τον αγώνα της Πέμπτης με τη Θέλτα θα πραγματοποιηθεί στις 17:00.

Η λειτουργία των εκδοτηρίων

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει όσους φιλάθλους επιθυμούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους αυθημερόν του αγώνα με τη Celta De Vigo (8/12), ότι το box office του γηπέδου στη Θύρα 4 θα λειτουργήσει από τις 11 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα.

Επίσης, συνιστά στους φιλάθλους να ενημερωθούν για το πρόγραμμα λειτουργίας του Μετρό και των άλλων ΜΜΜ, καθώς την Πέμπτη αναμένονται τροποποιήσεις λόγω απεργίας.

PHOTO CREDIT: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ