ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκνευρισμένοι με την ΚΕΔ στον Παναθηναϊκό

Εκνευρισμένοι με την ΚΕΔ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο ορισμός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκάλεσε οργή στον Παναθηναϊκό και εξετάζουν τις νομικές επιλογές που έχουν στη διάθεση τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ορισμός του Αλέξανδρου Αρετόπουλου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, εξόργισε τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στη διοίκηση ήταν έξαλλοι με την επιλογή της ΚΕΔ, διότι ο Τρικαλινός διαιτητής έχει καταθέσει αγωγή εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου και θεωρούν ότι η δικαστική διένεξη θα επηρεάσει την κρίση του ρέφερι και τις αποφάσεις του την ώρα του αγώνα.

Επιπλέον, θεωρούν ότι ο Αρετόπουλος έχει αδικήσει κατά συρροή τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν, με αποκορύφωμα το ματς με τον Πλατανιά στα Χανιά, αλλά και το περσινό στα Γιάννενα, όπου επέτρεψε να παιχτούν 30 λεπτά εν μέσω ομίχλης, προτού προχωρήσει στη διακοπή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό εξετάζονται όλες οι νομικές ενέργειες που μπορούν να ακολουθηθούν προκειμένου να προστατευθεί η ομάδα από ανάλογες δράσεις. Υπενθυμίζεται ότι και ο Βοσκάκης, ο οποίος διατήτευσε το ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια, έχει μηνύσει τον Γιάννη Αλαφούζο για συκοφαντική δυσφήμιση και στο Τριφύλλι θεώρησαν σύγκρουση συμφερόντων την περίσταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ