ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκλεισε τον Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός!

Έκλεισε τον Μπουμάλ ο Παναθηναϊκός!
Μπουμάλ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Ολιβιέ Μπουμάλ, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε πάνω του την περίπτωση του μεσοεπιθετικού του Πανιωνίου και τον ντύνει στα πράσινα για 2,5 χρόνια.

Η πρώτη χειμερινή μετεγγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού είναι ηχηρή. Το "τριφύλλι" ντύνει στα πράσινα ένα από τα πιο "hot" ονόματα αυτή την στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο λόγος γίνεται για τον Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος αφήνει τη Ν. Σμύρνη και τον Πανιώνιο για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Αντρέα Στραματσόνι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η περίπτωση δεν είναι απλά προχωρημένη, αλλά τελειωμένη. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να φέρει τον παίκτη στην ομάδα του, κινήθηκε μεθοδικά και ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των "κυανέρυθρων" για τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος.

Η συμφωνία είναι για 2,5 χρόνια, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παραχωρήσει έναν παίκτη με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο. Πλέον, μένει απλά το τυπικό της υπόθεσης, ώστε να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή του Μπουμάλ.

Το Sport24.gr είχε κάνει εκτενές αφιέρωμα στην ζωή του, που μόνο ρόδινη και εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Με δουλειά όμως και σταθερή πρόοδο, καταφέρνει να καταξιωθεί επαγγελματικά, πηγαίνοντας σε ένα από τα πιο ιστορικά κλαμπ της χώρας.

Δείτε τα γκολ που έχει πετύχει ο Μπουμάλ κόντρα στην καινούργια του ομάδα:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ