ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Έκλεισε" Φυτανίδη, προτάθηκε ο Ντουπλάν

Fotball

Foto: Colorsport/Digitalsport

NORWAY ONLY



21.10.2010

Football - UEFA Europa League - FC Utrecht vs. Steaua Bucharest / Bukarest / Bukaresti 



Edouard Duplan on the ball for Utrecht.
Fotball Foto: Colorsport/Digitalsport NORWAY ONLY 21.10.2010 Football - UEFA Europa League - FC Utrecht vs. Steaua Bucharest / Bukarest / Bukaresti Edouard Duplan on the ball for Utrecht. COLOORSPORT

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Σωκράτης Φυτανίδης με το Τριφύλλι να τα βρίσκει σε όλα με τον εκπρόσωπο του ενώ στους πράσινους προτάθηκε και ο 30χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής της Ουτρέχτης Εντουάρντ Ντουπλάν.

Συμφωνία σε όλα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και τον εκπρόσωπο του Σωκράτη Φυτανίδη υπήρξε στην συνάντηση των δυο πλευρών την Μεγάλη Τετάρτη και ο παίκτης πρέπει να θεωρείται "κλεισμένος" από τους πράσινους.

Την ίδια ώρα στο Τριφύλλι προτάθηκε ο 30χρονος Γάλλος άσος της Ουτρέχτης Εντουάρντ Ντουπλάν με τους πράσινους να εξετάζουν την περίπτωση του καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια καριέρα στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Φυτανίδη οι πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο του για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας αλλά η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος των πλέι οφ αφού ο 29χρονος αμυντικός έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον Ατρόμητο.

Όσο για τις απολαβές του αναμένεται να φτάνουν στις 150.000 ευρώ ενώ θα μπουν και μπόνους συμμετοχών στο συμβόλαιό του.

Η περίπτωση του Ντουπλάν

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Εντουάρντ Ντουπλάν ο 30χρονος Γάλλος (σ.σ. γεννημένος στις 13 Μαίου του 1983) που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Ουτρέχτη θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα λόγω της κοπέλας του που είναι Ελληνίδα και έχει σκοπό να επαναπατριστεί και ο ίδιος θέλει να την ακολουθήσει. Για αυτό και έδωσε οδηγία στον μάνατζερ του να του βρει ομάδα στην Ελλάδα με τον εκπρόσωπο του να τον προτείνει στο Τριφύλλι.

Ο Ντουμπλάν παίζει στα δεξιά και πίσω από τον επιθετικό και έχει πλούσια καριέρα στην Ολλανδία καθώς τα τελευταία επτά χρόνια αγωνίζεται σε Ολλανδικούς συλλόγους έχοντας παίξει κατά σειρά σε Ρόσενταλ, Σπάρτα Ρότερνταμ και Ουτρέχτη. Ομάδα στην οποία αγωνίζεται μέχρι τώρα και από την οποία μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Θα πρέπει να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο Ντουπλάν πήγε στην Σπάρτα Ρότερνταμ την χρονιά την οποία έφυγε από τον Ολλανδικό σύλλογο ο Αναστασίου και οι δυο τους δεν υπήρξαν συμπαίκτες. Είναι λογικό όμως ο νέος τεχνικός των πράσινων να τον γνωρίζει και να έχει γνώμη για την αξία του.

Στο Τριφύλλι αναμένεται να εξετάσουν την περίπτωση του καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο μέσο με περισσότερες από 130 συμμετοχές στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο και δεν αποκλείεται να κάνουν και κίνηση για την απόκτηση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ