ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκι Γκονζάλες στο Sport24.gr:"Έρχομαι για προπονητής στον Παναθηναϊκό"

Έκι Γκονζάλες στο Sport24.gr:"Έρχομαι για προπονητής στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Έξι χρόνια μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ο Έκι Γκονζάλες μιλάει στο Sport24.gr για το δέσιμο του με το "τριφύλλι", την επιθυμία του να επιστρέψει στους "πράσινους", το μήνυμα του στους οπαδούς, το νταμπλ, τον τρόπο που αποχώρησε, αλλά και την άγνοια του για την Καβάλα του Τσάκα!

Ο "Έκι Γκονζάλες"... μιλούσε στην μπάλα. Ένας βιρτουόζος της "στρογγυλής θεάς", ο οποίος στην τετραετία που πέρασε στον Παναθηναϊκό λατρεύτηκε από τους οπαδούς των "πρασίνων".

Μέγας μπαλαδόρος αλλά και "θερμόαιμος" χαρακτήρας συνέδεσε το όνομα του με την κατάκτηση του νταμπλ (2003/04).

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά οι αναμνήσεις δεν ξεθώριασαν. Ο παλαίμαχος πλέον Έκι μιλάει για όσα έζησε στον Παναθηναϊκό, την λατρεία του για τον κόσμο της ομάδας, το άδοξο φινάλε της καριέρας του στο "τριφύλλι", την τωρινή κατάσταση στο σύλλογο, αλλά και την επιθυμία του να επιστρέψει στο μέλλον στον Παναθηναϊκό.

"Επισκέφτηκα την Ελλάδα, πρώτη φορά πέρυσι, τον Ιούλιο του 2013, μετά από πέντε χρόνια αφότου έφυγα. Μου λείπει η Ελλάδα, λείπει στην οικογένειά μου, είναι συναισθηματικό το δέσιμο", αποκαλύπτει στο Sport24.gr ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού.

Έκι Γκονζάλες στο Sport24.gr:"Έρχομαι για προπονητής στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Έκι Γκονζάλες όπως τονίζει στο Sport24.gr ετοιμάζεται να πάρει δίπλωμα προπονητικής προκειμένου να επιστρέψει στην αγαπημένη ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.

"Όχι, όχι δεν έχω γίνει ατζέντης. Είμαι σε σχολή προπονητών , αυτή την χρονιά θα πάρω το δίπλωμα. Θα ξαναερχόμουν στην Ελλάδα για δουλειά, στον Παναθηναϊκό. Σαν τεχνικός και σαν τεχνικός διευθυντής, που επίσης μου αρέσει πολύ σαν θέση".

Ο παλαίμαχος άσος αν και βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα φροντίζει να ενημερώνεται για τα νέα του Παναθηναϊκού. Παράλληλα δεν ξεχνάει τον κόσμο του "τριφυλλιού και ιδιαίτερα την Θύρα 13.

"Ναι την γνωρίζω την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Ενημερώνομαι συνέχεια. Έχω να πω ότι είναι κρίμα. Δεν αξίζει σε αυτό τον κόσμο, στην Θύρα 13, να είναι έτσι η ομάδα, Χρειάζεται μια ομάδα που να είναι πολύ ανταγωνιστική".

Έκι Γκονζάλες στο Sport24.gr:"Έρχομαι για προπονητής στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Αναντίρρητα η κατάκτηση του νταμπλ (2003/04) αποτελεί highlight στην καριέρα του Έκι.

"Η χρονιά του νταμπλ ήταν η καλύτερη της καριέρας μου. Έχω παίξει και σε άλλες μεγάλες ομάδες, όπως η Μπόκα Τζούνιορς, η Φλουμινένσε, η Φιορεντίνα αλλά καμία δεν ήταν σαν και αυτή την χρονιά. Η καλύτερη σεζόν στην ποδοσφαιρική μου ζωή".

Ο πρώην παίκτης της Λίγκα Ντε Κίτο, δεν αποχώρησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από το "τριφύλλι". Μάλιστα παραδέχεται ότι ο τότε προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζοζέ Πεσέιρο ήταν ένας από τους λόγους του "διαζυγίου".

"Ναι δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο. Σίγουρα θα ήθελα να φύγω με καλύτερο τρόπο. Λυπήθηκα. Ο Ζοζέ Πεσέιρο ήταν ένας λόγος ανάμεσα σε άλλους".

Δύο είναι οι πρώην συμπαίκτες του, με τους οποίους ο Έκι Γκονζάλες συνεχίζει να έχει επαφές.

"Έχω κρατήσει επαφές. Με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και με τον Στέφανο Κοτσόλη, μιλάμε στο skype, είναι πολύ καλά παιδιά".

Έκι Γκονζάλες στο Sport24.gr:"Έρχομαι για προπονητής στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Όσο για το αγαπημένο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού;

"Το γκολ, απέναντι στην Άρσεναλ, στην Λεωφόρο, ήταν το καλύτερο μου γκολ".

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Βλάσης Τσάκας ισχυρίστηκε πως είχε καταθέσει πρόταση στον Εζέκιελ Γκονζάλες προκειμένου να αγωνιστεί στην Καβάλα κάτι που ο Αργεντινός διέψευσε στο Sport24.gr.

"Όχι, δεν υπήρχε καμία πρόταση από την Καβάλα".

Έκι Γκονζάλες στο Sport24.gr:"Έρχομαι για προπονητής στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Γκονζάλες από την Αργεντινή έστειλε το μήνυμα του, στους φίλους του Παναθηναϊκού επαναλαμβάνοντας πως είναι ανοικτός σε μελλοντική συνεργασία με τους "πράσινους".

"Είμαι ανοιχτός στο να έρθω να δουλέψω για τον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ότι τους αγαπώ. Θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου".

Θυμηθείτε μερικές από τις σπουδαίες στιγμές του Έκι Γκονζάλες στον Παναθηναϊκό


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ