ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκδικάζονται οι υποθέσεις Τελάντερ και Ταυλαρίδη

Εκδικάζονται οι υποθέσεις Τελάντερ και Ταυλαρίδη
Ταυλαρίδης, Τελάντερ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εκδικάσει τις προσφυγές των Τελάντερ και Ταυλαρίδη και ο Παναθηναϊκός πρέπει να ρυθμίσει την εκκρεμότητα με τις οφειλές.

Ένα δύσκολο διήμερο με πέντε εκδικάσεις προσφυγών αρχίζει για τον Παναθηναϊκό... Οι δύο πρώτες υποθέσεις των Τελάντερ και Ταυλαρίδη θα εκδικαστούν σήμερα (6/2) στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και οι άλλες τρεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν την Τετάρτη (7/2).

Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Παναθηναϊκό, αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολή. Ο πρόεδρος της επιτροπής ήταν σαφής την προηγούμενη φορά και εφόσον δεν εξοφληθούν ή ρυθμιστούν οι οφειλές, τότε θα καταπέσει ο διακανονισμός και θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει 97.000 ευρώ στον Ταυλαρίδη και 93.000 ευρώ στον Τελάντερ, που αντιστοιχούν σε δόσεις. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ανένδοτοι (ειδικά ο Ταυλαρίδης) για την πλήρη εξόφληση τους και δεν έδειχναν σημάδια συμβιβασμού. Ένας αρνητισμός που προκύπτει από τη λανθασμένη διαχείριση των προηγούμενων μηνών.

Πριν την συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, αναμένεται να συναντηθεί με τους δικηγόρους των παικτών και θα προτείνει ένα ποσό έναντι και νέο διακανονισμό, με πιο συμφέροντες όρους για το Τριφύλλι. Εφόσον κανένας ποδοσφαιριστής δεν συναινέσει στην πρόταση του "αγριόγατου", η μόνη επιλογή θα είναι η εξόφληση, αλλιώς θα αφαιρεθούν βαθμοί...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ