ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκδικάζεται η προσφυγή του Βέμερ

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βέμερ EUROKINISSI SPORTS

Το αίτημα του Βέμερ για την ενεργοποίηση της αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό θα εξεταστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι προσπάθειες των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση κορυφώνονται, όμως πρέπει για σήμερα το μεσημέρι (30/3, 13:00) να εστιάσουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Μετά την αναβολή της Τετάρτης, θα εκδικαστεί το αίτημα του Γενς Βέμερ για την εφαρμογή της ποινής της αφαίρεσης τριών βαθμών, που έχει επιβληθεί. Ο Γερμανός αμυντικός ζητάει να ισχύει η απόφαση του οργάνου από το κυριακάτικο (1/4) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, προκειμένου να πιέσει την κατάσταση.

Επιπλέον, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής δεν δείχνει διαλλακτικότητα απέναντι στη διοίκηση του Τριφυλλιού, αφού απαιτεί εγγυήσεις για την εξόφληση του. Απαιτήσεις που η ΠΑΕ δεν μπορεί να ικανοποιήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού έχει ανοιχτές πολλές εκκρεμότητες.

Ο Παναθηναϊκός χρωστάει περίπου 500.000 ευρώ στον Βέμερ και δεν του έχει δώσει τίποτα μέχρι στιγμής. Εφόσον ο Γερμανός δικαιωθεί, όπως είναι το αναμενόμενο, ίσως η ΠΑΕ να κληθεί να πληρώσει το ποσό μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και κάτι τέτοιο, θα της άλλαζε πλήρως τα πλάνα...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ