ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκδικάστηκε του Βέμερ... έρχεται η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για Παναθηναϊκό

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Βέμερ, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της καταγγελίας του Βέμερ εις βάρος του Παναθηναϊκού και πλέον το τριφύλλι απειλείται με τη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Ολοταχώς για ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών οδεύει ο Παναθηναϊκός μετά την εκδίκαση της καταγγελίας του Γενς Βέμερ που εκδικάστηκε κανονικά την Τετάρτη το μεσημέρι αφού δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει και πάλι αναβολή επικαλούμενος τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη φορά. Η πλευρά του Γερμανού ποδοσφαιριστή δεν έδωσε τη συγκατάθεση της και το δικαστήριο προχώρησε στην εκδίκαση.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και θα έχει χρόνο να τα βρει με τον Βέμερ μέχρι την ανακοίνωση της ποινής.

Στην αρχή της εκδίκασης ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής με τον δικηγόρο των πράσινων κ. Παπαντωνίου να επικαλείται αναβολή για λόγους ανωτέρας βίας λέγοντας: "Βλέπεται πως είναι η γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η FIFA βρίσκεται στην Αθήνα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είχαμε κάποια προγραμματισμένα έσοδα τα οποία δεν τα έχουμε εισπράξει και όλη αυτή η κατάσταση μας έχει πάει πίσω. Δεν είμαστε σε θέση να πληρώσουμε αυτά που θα μπορούσαμε. Θέλουμε είκοσι μέρες αναβολή για να βρούμε τα χρήματα".

Το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του παίκτη κ. Πάρης Ατλαμάζογλου που είπε: "Δεν συναινούμε στην αναβολή. Ο Βέμερ δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ από την προηγούμενη Τετάρτη και ο Παναθηναϊκός είχε υπογράψει ότι δεν θα επιδιώξει αναβολή. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό".

Ο δικαστής απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού και εκδίκασε την υπόθεση με κάθε πλευρά να καταθέτει από ένα υπόμνημα ενώ σε εκείνο το σημείο ο κ. Παπαντωνίου είπε και πάλι: "Δεν προκύπτει από πουθενά ότι αν δεν δώσεις μια δόση θα πέσει όλος ο διακανονισμός. Δηλαδή αν δεν πληρώσουμε 50.000 για κάποιες μέρες να πληρώσουμε 500.000 ευρώ".

Ο δικαστής απάντησε ότι αυτό είναι ένα νομικό ζήτημα το οποίο έχει τεθεί και άλλες φορές αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος για αυτό.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, λέγοντας: "Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τον ποδοσφαιριστή, να μιλήσουμε μαζί του, αλλά δεν γίνεται αυτό, είναι εξαφανισμένος. Μόνο ο εκπρόσωπός του απαντάει στις κλήσεις μας αλλά δεν μπορούμε να προτείνουμε αυτά που θέλουμε. Δεν είναι δυνατόν να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός επειδή ένας παίκτης είναι εξαφανισμένος".

Και πρόσθεσε ο κ. Παπαντωνίου: "Δεν είναι δυνατόν να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός για 50.000 ευρώ".

Η τελευταία κουβέντα άνηκε στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή που τόνισε: "Να εξαφανιστεί αν δεν πληρώνει! Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός με τις αναβολές δεν είναι σωστό. Θα έχει χρόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι να συζητήσουμε και να βρούμε λύση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ