ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκδικάστηκε του Βέμερ... έρχεται η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για Παναθηναϊκό

Βέμερ, Eurokinissi

Εκδικάστηκε του Βέμερ... έρχεται η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για Παναθηναϊκό

Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της καταγγελίας του Βέμερ εις βάρος του Παναθηναϊκού και πλέον το τριφύλλι απειλείται με τη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Ολοταχώς για ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών οδεύει ο Παναθηναϊκός μετά την εκδίκαση της καταγγελίας του Γενς Βέμερ που εκδικάστηκε κανονικά την Τετάρτη το μεσημέρι αφού δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει και πάλι αναβολή επικαλούμενος τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη φορά. Η πλευρά του Γερμανού ποδοσφαιριστή δεν έδωσε τη συγκατάθεση της και το δικαστήριο προχώρησε στην εκδίκαση.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και θα έχει χρόνο να τα βρει με τον Βέμερ μέχρι την ανακοίνωση της ποινής.

Στην αρχή της εκδίκασης ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής με τον δικηγόρο των πράσινων κ. Παπαντωνίου να επικαλείται αναβολή για λόγους ανωτέρας βίας λέγοντας: "Βλέπεται πως είναι η γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η FIFA βρίσκεται στην Αθήνα και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είχαμε κάποια προγραμματισμένα έσοδα τα οποία δεν τα έχουμε εισπράξει και όλη αυτή η κατάσταση μας έχει πάει πίσω. Δεν είμαστε σε θέση να πληρώσουμε αυτά που θα μπορούσαμε. Θέλουμε είκοσι μέρες αναβολή για να βρούμε τα χρήματα".

Το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος του παίκτη κ. Πάρης Ατλαμάζογλου που είπε: "Δεν συναινούμε στην αναβολή. Ο Βέμερ δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ από την προηγούμενη Τετάρτη και ο Παναθηναϊκός είχε υπογράψει ότι δεν θα επιδιώξει αναβολή. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό". 

Ο δικαστής απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού και εκδίκασε την υπόθεση με κάθε πλευρά να καταθέτει από ένα υπόμνημα ενώ σε εκείνο το σημείο ο κ. Παπαντωνίου είπε και πάλι: "Δεν προκύπτει από πουθενά ότι αν δεν δώσεις μια δόση θα πέσει όλος ο διακανονισμός. Δηλαδή αν δεν πληρώσουμε 50.000 για κάποιες μέρες να πληρώσουμε 500.000 ευρώ".

Ο δικαστής απάντησε ότι αυτό είναι ένα νομικό ζήτημα το οποίο έχει τεθεί και άλλες φορές αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος για αυτό.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, λέγοντας: "Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τον ποδοσφαιριστή, να μιλήσουμε μαζί του, αλλά δεν γίνεται αυτό, είναι εξαφανισμένος. Μόνο ο εκπρόσωπός του απαντάει στις κλήσεις μας αλλά δεν μπορούμε να προτείνουμε αυτά που θέλουμε. Δεν είναι δυνατόν να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός επειδή ένας παίκτης είναι εξαφανισμένος".

Και πρόσθεσε ο κ. Παπαντωνίου: "Δεν είναι δυνατόν να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός για 50.000 ευρώ".

Η τελευταία κουβέντα άνηκε στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή που τόνισε: "Να εξαφανιστεί αν δεν πληρώνει! Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός με τις αναβολές δεν είναι σωστό. Θα έχει χρόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι να συζητήσουμε και να βρούμε λύση".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μεγάλο σκάνδαλο του σαπουνιού σε σχήμα πέους

Όλα τα λινκς, οι ειδήσεις, τα εξώφυλλα που χρειάζεται να ξέρεις αυτή τη βδομάδα από τον χώρο του βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24