ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκανε το... χαζό ο Βιτόρια όταν ρωτήθηκε για Βλαχοδήμο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρούι Βιτόρια, δεν θέλησε να πάρει θέση για τη μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, αλλά οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση για την έλευση του τον Ιανουάριο.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρίσκεται στη Λισαβόνα για να διευθετήσει τα διαδικαστικά για τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα, αλλά ο προπονητής, Ρούι Βιτόρια, επέλεξε να μην σχολιάσει. Σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Βιτόρια ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: "Δεν είναι η δουλειά μου να μιλήσω για φήμες που δημοσιεύονται στα media. Έχω τέσσερις τερματοφύλακες και με αυτούς δουλεύω και αυτοί με απασχολούν".

Ωστόσο, οι Πορτογάλοι επέμειναν και του ζήτησαν να τοποθετηθεί για τα δημοσιεύματα για τον επικείμενο δανεισμού του Μπρούνο Βαρέλα. Ο Βιτόρια σχολίασε: "Αν θα εγκαταλείψω τον Βαρέλα; Αυτή δεν είναι ερώτηση για μένα. Δεν βλέπω τα πράγματα έτσι. Έχω πολλούς παίκτες με τους οποίους δουλεύω. Μιλάμε για την πιθανή έλευση ενός τερματοφύλακα στο μέλλον και εγώ δεν θα δώσω τροφή σε τέτοιου είδους φήμες".

Πάντως, μετά την επαφή τους με τον Βιτόρια, οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι μετέφεραν με τη μορφή ρεπορτάζ, ότι ο Μπρούνο Βαρέλα θα παραχωρηθεί δανεικός τον Ιανουάριο και ο Βλαχοδήμος θα πάρει τη θέση του στην τριάδα των γκολκίπερ. Ο Βαρέλα άρχισε τη σεζόν ως βασικός, όμως λόγω της αστάθειας του κατέληξε στον πάγκο και δεν έχει χρησιμοποιηθεί στα τελευταία παιχνίδια.

Όσον αφορά τον Βλαχοδήμο, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι υπέγραψε το συμβόλαιο του, διάρκειας 4,5 ετών, με ετήσιες αποδοχές ύψους 400.000 ευρώ και ότι η Μπενφίκα θα πληρώσει τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ