ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έκανε πρόταση για τον Γκάμπριελ ο Παναθηναϊκός

Udinese's Gabriel Da Silva, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Udinese and Livorno at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, May 4, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini)
Udinese's Gabriel Da Silva, celebrates after scoring during the Serie A soccer match between Udinese and Livorno at the Friuli Stadium in Udine, Italy, Sunday, May 4, 2014. (AP Photo/Paolo Giovannini) AP

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει στις επόμενες ώρες και τη μεταγραφή του 26χρονου αριστερού μπακ-χαφ, Γκάμπριελ Σίλβα από την Ουντινέζε. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκάμπριελ Σίλβα της Ουντινέζε είναι γνωστό εδώ και μέρες, όμως είχε τεθεί στην αναμονή λόγω των εξελίξεων με τον Τέεμου Πούκι και τον Ματίας Γιόχανσον.

Ωστόσο, μετά τη συμφωνία με τον Γιόχανσον, οι… μηχανές μπήκαν στο φουλ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ-χαφ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, από το βράδυ της Τρίτης (1/8) ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ουντινέζε, για να κλείσει η μεταγραφή.

Μεταξύ των δύο ομάδων υπήρχε διαρκής επικοινωνία, αλλά δεν είχε σταλεί κάτι συγκεκριμένο από το Τριφύλλι. Πλέον, αυτό δεν υφίσταται και οι Ιταλοί αξιολογούν την "πράσινη" προσφορά και αναμένεται να απαντήσουν μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (3/8). Παρότι δεν μπορεί να προβλεφθεί η απάντηση, οι ενδείξεις δείχνουν ότι θα είναι θετική…

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να αποκτήσει ως ελεύθερο τον 26χρονο ακραίο και να μην καταφύγει στη διαδικασία του δανεισμού. Όμως, η Ουντινέζε επιθυμεί να αποκομίσει κάποιο κέρδος (θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει δανεικό με οψιόν αγοράς) και μένει να αποσαφηνιστούν τα ανταλλάγματα που θα πάρει.

Ο Γκάμπριελ Σίλβα έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και τον θεωρεί τον ιδανικό προορισμό για τη συνέχεια της καριέρας του, για αυτό και απέρριψε την προοπτική να αγωνιστεί στους Columbus Crew στο MLS. Ο Βραζιλιάνος περιμένει την άδεια της Ουντινέζε, ώστε να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα και να διευθετήσει τις εκκρεμότητες για τη συμφωνία του.

Photo Credits: AP Photo/Paolo Giovannini

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ