Είχε έλλειψη απαρτίας η Γενική Συνέλευση

Αλαφούζος

Είχε έλλειψη απαρτίας η Γενική Συνέλευση

Όπως αναμενόταν, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν εκπροσωπήθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προκάλεσε έλλειψη απαρτίας. Σε μία εβδομάδα βγαίνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αποφασίσει να μην εκπροσωπηθεί στη Γενική Συνέλευση της 13ης Νοεμβρίου, ήταν σίγουρο ότι θα σημειωνόταν έλλειψη απαρτίας. Κάτι που επαληθεύτηκε στη διαδικασία στα γραφεία της ΠΑΕ, αφού δεν παρευρέθηκε τουλάχιστον το 20% των μετόχων, όπως ορίζει ο νόμος και δόθηκε αναβολή μιας εβδομάδας.

Πλέον, θα διεξαχθεί η επαναληπτική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, με θέμα στην ημερήσια διάταξη της ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η δεύτερη διαδικασία θα θεωρηθεί έγκυρη με την εκπροσώπηση οποιουδήποτε ποσοστού μετοχών.

Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πρόσωπα που θα ενταχθούν στη διοίκηση (και αν υπάρχουν τέτοια). Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχει επαφές με ανθρώπους, αρκετοί από τους οποίους εκφράζουν δισταγμούς και φοβούνται να χρεωθούν την ευθύνη μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας του Παναθηναϊκού.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24