ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Είναι πισίνα, δεν είναι γήπεδο"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξέφραζαν τον εκνευρισμό τους για την απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου να αρχίσει το παιχνίδι στη Λιβαδειά.

Η απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλου να αρχίσει το παιχνίδι στη Λιβαδειά, παρά τη δυνατή βροχόπτωση, προκάλεσε τον εκνευρισμό των παικτών του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" είχαν διαπιστώσει την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου από τη διάρκεια της προθέρμανσης, αλλά δεν αισθάνθηκαν έκπληξη με την έναρξη του ματς, εξαιτίας του προηγούμενου με τη χιονόπτωση στη Λαμία.

Όπως συζητούσαν μεταξύ τους οι παίκτες του Τριφυλλιού, καμία από τις πάσες που έκαναν στο ζέσταμα δεν έφτανε στον προορισμό της, διότι η μπάλα "κολλούσε". Επίσης, σε αρκετά σημεία του χλοοτάπητα είχαν δημιουργηθεί λιμνούλες, που μεγάλωναν όσο περνούσε η ώρα.

Μετά τον τελευταίο έλεγχο που έκανε ο Ευαγγέλου, γύρω στις 19:20, έλαβε την απόφαση να σφυρίξει τη σέντρα και το γεγονός δεν αιφνιδίασε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Άλλωστε, ο Αθηναίος ρέφερι δεν συνομίλησε με τους παίκτες, κάτι που έκανε στο 10', όταν διέκοψε το ματς επειδή δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Τότε, ζήτησε τη γνώμη των αγωνιζόμενων, προτού αποφασίσει.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ανέφεραν στον διαιτητή ότι είναι επικίνδυνο να συνεχιστεί η αναμέτρηση, αφού όλοι κινδυνεύουν με τραυματισμό. "Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, αυτό είναι πισίνα, όχι γήπεδο", σχολίαζαν στον ρέφερι από το σύνδεσμο Αθηνών και του έδειχναν κομμάτια του γηπέδου, που το νερό είχε καλύψει το χορτάρι.

ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Πάντως, μετά το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έλεγαν ότι είχαν προετοιμαστεί για όλα... Δεν θα τους έκανε εντύπωση εάν το παιχνίδι ολοκληρωνόταν, παρά την εμφανή ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου. Ωστόσο, ήταν ανακουφισμένοι γιατί κανένας δεν τραυματίστηκε και δεν θα ρίσκαρε με τόση βροχή.

Κυρίως, όμως, ήταν ενοχλημένοι γιατί ο διαιτητής δεν τους προστάτευσε με την αναβολή του ματς και τους εξανάγκασε να παίξουν σε επικίνδυνες συνθήκες. Κάτι που επανέλαβε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης βγαίνοντας από τα αποδυτήρια: "Το είδατε, δεν έπρεπε να αρχίσει"...

Επιπροσθέτως, ακριβώς επειδή ο Παναθηναϊκός είχε "καεί" από τον καιρό στη Λαμία, δεν θα ήταν δύσκολο να πάθει ανάλογη ζημιά στη Λιβαδειά. Να δεχόταν ένα γκολ, όπως στην ευκαιρία του Σουμπίνιο και μετά να έτρεχε να ανατρέψει το σκορ. Μία εξέλιξη που ούτε ήθελαν να σκεφτούν στο Τριφύλλι...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ