ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ειδοποίησε τους Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο ο Αλαφούζος

Ειδοποίησε τους Ουζουνίδη, Λυμπερόπουλο ο Αλαφούζος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ κινητοποίησε τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος θα συναντηθεί με τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη. Ο Μάιος προετοιμάζει το καλοκαίρι. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Άθελα ή ηθελημένα, ο Μάρκους Μπεργκ προκαλεί εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Στο περιθώριο των δηλώσεων του Σουηδού στράικερ, ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη ότι θα συναντηθούν την Πέμπτη (11/5) ή την Παρασκευή (12/5), προκειμένου να επικυρώσουν τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής αναμένουν την τελική έγκριση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, για τις οριστικές αποφάσεις. Βέβαια, έχουν το περίγραμμα του πλάνου τους και τις γενικές κατευθύνσεις, που δεν πρόκειται να μεταβληθούν σημαντικά.

Παρά τις προσδοκίες περί του αντιθέτου μετά τις δηλώσεις του Μπεργκ, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα αυξήσει τη χρηματοδότηση. Το μπάτζετ έχει οριστεί στα 7 εκατομμύρια ευρώ και για θα πάρει αύξηση, μόνο εάν προκύψει μία πώληση με μεγάλα έσοδα. Φυσικά, υπάρχει η περίπτωση της υπέρβασης για μία εξαιρετική περίπτωση, όπως σας έχει ενημερώσει το Sport24.gr από τις προηγούμενες ημέρες.

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΜΑΪΟΣ

Ο Μάιος χρησιμοποιείται ως προπαρασκευαστικός μήνας από τους Λυμπερόπουλο και Ουζουνίδη. Ο τεχνικός διευθυντής σε συνεννόηση με τον προπονητή, συζητά με τους παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται ή θα τους προταθεί μείωση αποδοχών, για να πληροφορηθεί τις θέσεις τους. Επιπροσθέτως, αν και προσπαθεί να ενεργήσει μυστικά, συναντά ατζέντηδες και ρωτά για τους πελάτες τους.

Με την ολοκλήρωση των play offs, o Λυμπερόπουλος θέλει να έχει ξεκάθαρη εικόνα για τις ανάγκες και τα διαθέσιμα χρήματα, ώστε με τον Ουζουνίδη να αποφασίσουν που θα δώσουν βαρύτητα και που θα περιμένουν. Διότι, είναι σαφές ότι δεν έχουν την ευχέρεια να υλοποιήσουν τα πάντα όπως θα ήθελαν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ