ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ειδική διαχείριση για τον Μολίνς

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιγέρμο Μολίνς δεν συμμετέχει στις προπονήσεις επειδή αποφορτίζεται από το προπονητικό επιτελείο, ενώ ο Χρήστος Δώνης ξεπέρασε το διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Με τον Γκιγέρμο Μολίνς να συνεχίζει την αποφόρτιση, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Σαββάτου (7/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Σουηδός επιθετικός είναι από τους καταπονημένους ποδοσφαιριστές έως τώρα και επειδή έχει ιστορικό τραυματισμών, έχει ειδική διαχείριση από το προπονητικό επιτελείο.

Επιπροσθέτως, ο Χρήστος Δώνης ξεπέρασε το ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο και προπονήθηκε κανονικά. Οι Λουτσιάνο Νέβες και Αντρές Τσάβες έκαναν ατομικό πρόγραμμα, το οποίο θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες.

Η ομάδα άρχισε το πρόγραμμα με προθέρμανση, ακολούθως έπαιξε κορόιδο, έπειτα ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι και ολοκλήρωσε με ανοίγματα. Ο Ουζουνίδης παραχώρησε ρεπό στους παίκτες του για την Κυριακή (8/10) και τους περιμένει ξανά τη Δευτέρα (9/10).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ