ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είδε την προπόνηση του Παναθηναϊκού η ακαδημία της Sydney Olympic

Είδε την προπόνηση του Παναθηναϊκού η ακαδημία της Sydney Olympic
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ακαδημία της Sydney Olympic που βρίσκεται στην Ελλάδα για να πάρει μέρος σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Παιανία από τις 20 έως τις 23 Απριλίου βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" την Τρίτη το πρωί και είδε την προπόνηση του "τριφυλλιού".

Στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στο τουρνουά "Βίκος Cola Elite Neon Cup 2017" που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 23 Απριλίου βρίσκεται η ακαδημία της Sydney Olympic FC με τους μικρούς Αυστραλούς και τους προπονητές τους να έχουν έρθει στην χώρα μας από την Δευτέρα του Πάσχα και μάλιστα έκαναν προπόνηση στην Παιανία.

Την Τρίτη το μεσημέρι οι μικροί μαζί με τους προπονητές τους βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" και είδαν την προπόνηση του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Το τεχνικό τιμ και οι προπονητές τους έκατσαν στο δίπλα γήπεδο και είδαν όλο το πρόγραμμα.

Μάλιστα μετά το πέρας της προπόνησης του τριφυλλιού τα παιδιά της ακαδημίας βρέθηκαν στην Παιανία όπου πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Φιλικά με τον Παναθηναϊκό η Κράσνονταρ

Εν τω μεταξύ την Τρίτη στην Αθήνα έφτασε και η ακαδημία της Κράσνονταρ που θα συμμετέχει στο τουρνουά με δυο αγωνιστικά τμήματα την Κ15 και την Κ13. Οι δυο ομάδες έδωσαν φιλικά με τον Παναθηναϊκό στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Σε αυτό της Κ15 το φιλικό έληξε ισόπαλο 1-1 ενώ σε αυτό της Κ13 οι πράσινοι επικράτησαν με 4-1.

Επίσης από την Τρίτη βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη η ακαδημία της Αλτινορντού και έδωσε φιλικό με τον Ηρακλή.

Έπιασε δουλειά ο Ελευθεριάδης

Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης ανακοινώθηκε εδώ και μια εβδομάδα από τον Παναθηναϊκό και από το καλοκαίρι θα έχει τον ρόλο του τεχνικού υπεύθυνου και συντονιστή του αναπτυξιακού προγράμματος της ακαδημίας του συλλόγου.

Ο Ελευθεριάδης όμως έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται και να λειτουργεί με γνώμονα το καλό των πράσινων και έτσι εκτός της επίσκεψης του πριν από είκοσι μέρες στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί από κοντά τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομής στην Παιανία προκειμένου όταν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του να γνωρίζει αρκετά πράγματα για την λειτουργία της ακαδημίας του τριφυλλιού και τον τρόπο εκγύμνασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ