ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είδαν το ΑΕΚ-Μπενφίκα Κ19 οι Φύσσας, Συλαϊδόπουλος

ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΛΡΙΓΚΑ Κ-20 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού Τάκης Φύσσας και ο προπονητής της Κ19 Σωτήρης Συλαϊδόπουλος παρακολούθησαν την αναμέτρηση για το Youth League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μπενφίκα.

Στην Ριζούπολη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση για το Youth League ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μπενφίκα βρέθηκαν την Τρίτη το απόγευμα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας, αλλά και ο τεχνικός της Κ19 του τριφυλλιού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Οι δυο τους είδαν την αναμέτρηση όπου η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-1 και μετά το τέλος της αναμέτρησης βρέθηκαν στα αποδυτήρια των Πορτογάλων και είχαν κουβέντα με τα μέλη της αποστολής της Μπενφίκα. Άλλωστε ο Φύσσας έχει περάσει από το σύλλογο της Πορτογαλίας και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στους "Αετούς".

UEFA YOUTH LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
UEFA YOUTH LEAGUE / ΑΕΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ

Την Δευτέρα το βράδυ τώρα ο Τάκης Φύσσας είχε στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή της Μπενφίκα στην Ομόνοια και μίλησε για αρκετή ώρα με το τεχνικό τιμ της ομάδας της Λισσαβόνας για τον τρόπο εκγύμνασης και τον τρόπο λειτουργίας τους αλλά και για θέματα ακαδημιών.

Μάλιστα οι δυο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει και επικοινωνία το επόμενο διάστημα ώστε να γίνει κάποιο φιλικό ή να υπάρξει συμμετοχή των πράσινων σε τουρνουά της Μπενφίκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ