ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Εάν δεν με θέλουν, θα μιλήσουμε"

Inter Milan's Brazilian midfielder Felipe Melo celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Inter Milan Vs Juventus on September 18, 2016 at the San Siro Stadium in Milan.  / AFP / MARCO BERTORELLO        (Photo credit should read MARCO BERTORELLO/AFP/Getty Images)
Inter Milan's Brazilian midfielder Felipe Melo celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Inter Milan Vs Juventus on September 18, 2016 at the San Siro Stadium in Milan. / AFP / MARCO BERTORELLO (Photo credit should read MARCO BERTORELLO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Φελίπε Μέλο ενημέρωσε τον Αντρέα Στραματσόνι για την προοπτική να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, ενώ ο Στέφανο Πίολι τον χρησιμοποίησε στο πρώτο του ματς στην Ίντερ. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να εντάξει τον Φελίπε Μέλο στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, είναι ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προσπαθεί να πείσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ να αποδεχτεί την πρόταση του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Εξυπακούεται πως η επιδίωξη του Στραματσόνι δεν είναι εύκολη, αφού η προτεραιότητα του Μέλο είναι να μάθει να τις σκέψεις του νέου προπονητή της Ίντερ, Στέφανο Πίολι. Ο τελευταίος έχει αναλάβει καθήκοντα εδώ και λίγες μέρες και ακόμα δεν έχει αξιολογήσει τους παίκτες του, οπότε θα χρειαστεί χρόνο.

Ο Μέλο τόνισε στον Στραματσόνι ότι "πρώτα περιμένω να μου πει ο Πίολι αν με υπολογίζει. Εάν δεν με θέλει στο Μιλάνο, τότε θα μιλήσουμε". Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του 33χρονου ποδοσφαιριστή με την Ίντερ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2017.

Ο Μέλο έχει ενημερώσει τους παράγοντες των "νερατζούρι" πως αν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πίολι, τότε θα συζητήσει την αποδέσμευση του από τον Ιανουάριο. Μία απόφαση που καραδοκεί για να εκμεταλλευτεί ο Στραματσόνι, ώστε να φέρει άμεσα τον Βραζιλιάνο στην Αθήνα.

Πάντως, στο σαββατιάτικο (12/11) φιλικό της Ίντερ με την Σκιάσο, το πρώτο ματς με τον Πίολι στην τεχνική ηγεσία, ο Μέλο ήταν στην ενδεκάδα στο 4-2-3-1 και χρησιμοποιήθηκε για 90 λεπτά, ως "εξάρι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ