ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσκολεύει η συμμετοχή του Τελάντερ με την ΑΕΚ

Δυσκολεύει η συμμετοχή του Τελάντερ με την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Ράσμους Τελάντερ για μία ακόμα ημέρα προπονήθηκε ατομικά και δυσκολεύει η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή. Άρχισε τη θεραπεία του ο Κλωναρίδης.

Δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι αφορά το κομμάτι των τραυματιών στον Παναθηναϊκό αφού και στην προπόνηση της Παρασκευής ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους ίδιους παίκτες να βρίσκονται στο απουσιολόγιο του. Ο μόνος από αυτούς που βρίσκονται στα πιτς που παλεύει για να είναι έτοιμος στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ είναι ο Ράσμους Τελάντερ.

Ο Δανός κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ουσιαστικά ο Τελάντερ θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να μπει σε κανονικούς ρυθμούς στην προπόνηση του Σαββάτου που θα κρίνει την παρουσία του ή μη στην αποστολή του ντέρμπι. Είναι πιθανό ο Γιάννης Αναστασίου να μη θελήσει να ρισκάρει με την περίπτωση του, αφού έρχονται και άλλα δύσκολα παιχνίδια.

Σε ό,τι αφορά τον Κλωναρίδη, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν για μία ακόμα ημέρα οι Εσιέν και Κότσαρης.

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι "πράσινοι" ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με ζέσταμα, με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει το βάρος του στην κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι, το πρόγραμμα είχε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, με τους "πράσινους" να χωρίζονται ακολούθως σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και το άλλο έκανε τελειώματα, ενώ άπαντες ολοκλήρωσαν με παιχνίδια μετάβασης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο (31/10) στις 5 το απόγευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ