Δυσαρεστημένος ο Γιαννακόπουλος με τον Αλαφούζο

Δυσαρεστημένος ο Γιαννακόπουλος με τον Αλαφούζο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του για την αιφνίδια αλλαγή στάσης του Γιάννη Αλαφούζου και τη συμφωνία του για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η κοινοπραξία "Athens Alive", μετά την αποδοχή της πρότασης του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ από τον Γιάννη Αλαφούζο. Μάλιστα, συνδέουν την επίσπευση των εξελίξεων στην ΠΑΕ με τη δημοσιοποίηση της αποστολής από το κονσόρτσιουμ στην Κυβέρνηση, του μνημονίου συναντίληψης για το ΟΑΚΑ.

Η πλευρά Γιαννακόπουλου θεωρεί ότι ο Αλαφούζος είχε τη δυνατότητα να πληρώσει τις άμεσες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αποφευχθεί ο υποβιβασμός και να περιμένει την επίσημη συμφωνία μεταξύ της Κυβέρνησης και της κοινοπραξίας. Αντί για αυτό, (σύμφωνα με το περιβάλλον του Γιαννακόπουλου) ο εφοπλιστής προτίμησε να βιαστεί και να δώσει την ΠΑΕ σε άλλον ενδιαφερόμενο.

Η επιλογή του Αλαφούζου προκαλεί απορίες στον Γιαννακόπουλο, διότι αυτός εκτιμά ότι η δική του πρόταση περιέχει πιο ευνοϊκούς όρους για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και την ομάδα και διασφαλίζει μελλοντικά την αυτοχρηματοδότηση της, όπως και της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη. Αντίθετα, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός θα εξαρτάται από τις διαθέσεις ενός Ταϊλανδού επιχειρηματία, ο οποίος κάποια στιγμή ίσως να φύγει ξαφνικά.

Ο Γιαννακόπουλος πιστεύει ότι η συμπεριφορά του Αλαφούζου απέναντι του είναι υποτιμητική και άκρως παράξενη, αφού εξαρχής δεν έδειξε καμία διάθεση συνεργασίας. Για αυτό, έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει ότι η ευόδωση του εγχειρήματος του προκάλεσε την αλλαγή στάσης του Αλαφούζου.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η επιστολή του Αλαφούζου στον Πιεμπονγκσάντ
Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ: Αυτός είναι ο επίδοξος αγοραστής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Πρόταση 40,5 εκατ. Ευρώ από ξένο fund για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!
Ο Πιεμπονγκσάντ έχει "τρέλα" με τα υπερσύγχρονα αθλητικά κέντρα
Αυτό είναι το deal μεταξύ Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24