ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού για Νταμπώση, Βοσκάκη και ΚΕΔ

Δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού για Νταμπώση, Βοσκάκη και ΚΕΔ
INTIME SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό εξέφρασαν την ενόχληση τους για τη στελέχωση της ΚΕΔ και για τις επιλογές της όσον αφορά τους διαιτητές σε παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.

Οι ορισμοί των διαιτητών της 6ης αγωνιστικής προκάλεσε την πρώτη, ανεπίσημη αντίδραση του Παναθηναϊκού. Η θέση της ΠΑΕ είναι καυστική για τον ρέφερι Βοσκάκη, ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ενώ δυσαρέσκεια εκφράζεται για τον Θανάση Γιάχο, ο οποίος θα διαιτητεύσει το ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, στον Παναθηναϊκός υποστήριζαν "μέσω της επιλογής του Δημήτρη Νταμπώση στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, η ΕΠΟ φανέρωσε τις προθέσεις της. Ο βίος και η πολιτεία του Νταμπώση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Αρκεί να θυμίσουμε ότι ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας στην κλοπή που συντελέστηκε εις βάρος του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο το Φεβρουάριο του 2011 αλλά και στην αναμέτρηση των δύο ομάδων την περσινή σεζόν. Ο βαθμός του Νταμπώση σε Καλόπουλο και Καλογερόπουλο δεν παρέπεμψε κανέναν εκ των δύο…

Η νέα σύνθεση της ΚΕΔ φανέρωσε άμεσα τις προθέσεις της. Ο Σωμαρακάκης που ορίζει τους διαιτητές, τοποθέτησε τον Βοσκάκη στον αγώνα της ομάδας μας στην Ξάνθη. Ποιος είναι ο Βοσκάκης και τι έχει κάνει στο… πλούσιο παρελθόν του είναι γνωστό σε όσους βλέπουν πέραν από το δάχτυλό τους. Είναι καταγεγραμμένο βέβαια στα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών και αποτελεί κοινό μυστικό στις τάξεις της ελληνικής διαιτησίας ότι ο Βοσκάκης αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου στην αποπομπή Τσαχειλίδη.

Σύμφωνα με αυτά είχε ζητηθεί από τον Τσαχειλίδη -μέσω των γνωστών παράκεντρων εξουσίας- να ορίσει τον Βοσκάκη στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο κάτι που τελικώς δεν έπραξε ο Τσαχειλίδης με αποτέλεσμα να εξωθηθεί σε παραίτηση. Το «γλυκό έδεσε» με τον ορισμό Γιάχου στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Του διαιτητή δηλαδή που πρωταγωνίστησε στον τελικό Κυπέλλου του 2013 με τις αποφάσεις που καθόρισαν το νικητή του αγώνα Αστέρας Τρίπολης- Ολυμπιακός.

Όσο για τον έτερο «φρέσκο» της παρέας της ΚΕΔ, Νταμπώση όρισε παρατηρητή του αγώνα μας στην Ξάνθη τον γνωστό και μη εξαιρετέο Καρατζά του συνδέσμου Ευβοίας όπου προΐσταται το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και κατηγορούμενος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Παπακωνσταντίνου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ