ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυο εβδομάδες εκτός και ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό

Δυο εβδομάδες εκτός και ο Ζέκα στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζέκα έχει μια φλεγμονή στον τένοντα και θα μείνει και αυτός εκτός προπονήσεων για τις επόμενες δυο εβδομάδες όπως οι Μολέντο, Βιγιαφάνιες με την κατάσταση του Αργεντινού να είναι η πιο σοβαρή. (VIDEO)

Ένα ακόμη πρόβλημα ενόψει της προετοιμασίας και του βασικού σταδίου της έχει να αντιμετωπίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης καθώς όπως έγινε γνωστό στην διάρκεια της Πέμπτης και ο Ζέκα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δυο εβδομάδες.

Ο διεθνής μέσος έχει μια φλεγμονή στον τένοντα και για τις επόμενες δυο εβδομάδες θα γυμνάζεται μόνος του προκειμένου να την ξεπεράσει και να τεθεί στην διάθεση του 48χρονου τεχνικού.

Ο Ζέκα όπως και οι Μολέντο, Βιγιαφάνιες θα ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και μέρα με την μέρα το ιατρικό τιμ θα κρίνει την κατάσταση τους και την εξέλιξη της αποθεραπείας τους.

Μάλιστα από τους τρεις η κατάσταση του Αργεντινού είναι η σοβαρότερη καθώς ο "Βίγια" έχει ένα οστικό οίδημα στον αστράγαλο και ίσως η αποθεραπεία του κρατήσει παραπάνω απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Δεν αποκλείεται να χάσει όλα τα φιλικά στην Ολλανδία και να παίξει μόνο με την Άλκμααρ.

Στην προπόνηση της Τετάρτης τώρα πλην των προαναφερθέντων μπήκαν και οι διεθνείς, εκτός του Κουλιμπαλί, ο οποίος την ίδια ώρα έκανε εργομετρικές εξετάσεις.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Γέμισε το «Γ. Καλαφάτης» μετά την ένταξη των διεθνών ποδοσφαιριστών στην προπόνηση. Εξαίρεση αποτέλεσαν ο Ουσμάν Κουλιμπαλί που έκανε εργομετρικές εξετάσεις και ο Ζέκα που υποβλήθηκε σε κλινική εξέταση και μαγνητική τομογραφία. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για δύο εβδομάδες αφού η εξέταση έδειξε μια μικρή περιοχή φλεγμονής στον επιγονατιδικό τένοντα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια κατοχής και παιχνίδια κατοχής με τακτικό στόχο".

ΠΡΩΤΗ ΔΙΠΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΡΕΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Αναφορικά με το πρόγραμμα των προπονήσεων την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους "διπλή". Αρχικά στις 9.00 το πρωί και εν συνεχεία στις 7 το απόγευμα. Το Σάββατο το πρόγραμμα έχει μόνο μια προπόνηση και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα έχουν το πρώτο τους ρεπό για τη φετινή σεζόν, ενώ την Δευτέρα θα γυμναστούν και πάλι δυο φορές.

Είναι λογικό όσο περνούν οι μέρες να ανεβαίνει ο ρυθμός εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών και να αυξάνεται η ένταση στο καθημερινό πρόγραμμα.

ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στα αξιοσημείωτα της προπόνησης της Πέμπτης ήταν πως πλην των διεθνών συμμετείχε σε αυτή για πρώτη φορά και ο Βασίλης Ξενόπουλος. Ο 19χρονος γκολκίπερ του Παναθηναϊκού κλήθηκε ώστε να βοηθήσει και αυτός στο πρόγραμμα των προπονήσεων καθώς τις πρώτες δυο μέρες διαθέσιμοι ήταν μόνο οι Στιλ και Κότσαρης.

Προκειμένου όμως να γίνεται καλύτερη προπόνηση ειδοποιήθηκε να μετέχει στην προετοιμασία και ο Ξενόπουλος και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Θα εξαρτηθεί βέβαια και από τις μέρες άδειας που θα έχει ο Βλαχοδήμος μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ