ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Βάλατε πλάτη στα δύσκολα, δεν ξεχωρίζω κανέναν παίκτη"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" την ομιλία του Γιώργου Δώνη προς παίκτες και υπαλλήλους ευχαριστώντας άπαντες που έβαλαν πλάτη στο κομμάτι των πληρωμών ενώ από τους ποδοσφαιριστές ζήτησε θετική ενέργεια για να γυρίσει το κλίμα. (AUDIO)

Ο Γιώργος Δώνης πριν την προπόνηση της Τρίτης συγκέντρωσε στο "Γ. Καλαφάτης" τους εργαζομένους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θέλοντας να τους ευχαριστήσει για το γεγονός ότι έβαλαν πλάτη όλο το προηγούμενο διάστημα με τις πληρωμές.

Ο 50χρονος τεχνικός από τη στιγμή που επανήλθε η κανονικότητα ήθελε να μιλήσει σε άπαντες αλλά δεν είχε βρει το χρόνο. Και το έκανε την Τρίτη. Παράλληλα μίλησε και στους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού".

"Ήθελα καιρό να σας μιλήσω αλλά όλο κάτι τύχαινε πάντα και δεν μπορούσα να το κάνω ενώ ήθελα να έχει ολοκληρωθεί και το ρόστερ. Όταν πέρυσι αναλάβαμε το εγχείρημα, πρώτο μέλημα μας ήταν να επέλθει κανονικότητα στις πληρωμές του προσωπικού. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς που όλο αυτό το διάστημα που η ομάδα πέρασε δύσκολα όσον αφορά τις πληρωμές στάθηκαν δίπλα της και δούλευαν παρά το γεγονός ότι ήταν απλήρωτοι. Σε ένα προπονητικό κέντρο χρειάζονται όλοι και χρειάζεται να έχουμε καλή διάθεση γιατί ο ένας επηρεάζει τον άλλο και αυτό μπορεί να περάσει στην ομάδα.

Στόχος του Νίκου Νταμπίζα και ο δικός μου ήταν να επέλθει η κανονικότητα στις πληρωμές κι αυτή η κανονικότητα επήλθε και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί όσον αφορά τα οικονομικά και τις πληρωμές μέχρι να φτάσει ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει και εκεί που θέλουμε όλοι.

Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν δύσκολο. Έμπαινα και έβλεπα σκυμμένα κεφάλια. Υπήρχαν άνθρωποι που ήξεραν ότι δεν θα πληρωθούν και ήταν εδώ, έδιναν και την ψυχή τους και όλοι αυτοί έβαλαν πλάτη και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς.

Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως από εδώ και πέρα οι πληρωμές θα συνεχίζονται κανονικά όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα. Τώρα λοιπόν θέλω από όλους καλύτερη διάθεση και ενέργεια ώστε και εσείς να συμβάλλετε ο καθένας με το ρόλο σας στη δύσκολη προσπάθεια μας. Το πρότζεκτ που αναλάβαμε έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας γι αυτό άλλωστε έχει ορίζοντα τριετίας. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα. Πέρυσι πετύχαμε αρκετά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Φέτος φαίνεται ότι είναι μια αρκετά δύσκολη σεζόν αλλά όλοι μας, ατομικά και ομαδικά, πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας. Όταν περάσει ο καιρός ο σύλλογος θα έχει βγει κερδισμένος μέσα από αυτή τη διαδικασία".

"ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΩ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ"

Εν συνεχεία απευθυνόμενους στους παίκτες του Παναθηναϊκού τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει κάποιο πρόβλημα με κάποιον εξ αυτών και πως τους αγαπάει όλους ενώ ζήτησε απ' όλους να έχουν θετική ενέργεια για να αντιστραφεί το κλίμα.

"Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να παίζουν. Εγώ δεν έχω κάτι με κάποιον παίκτη, όλους τους αγαπάω το ίδιο. Κάποιος μπορεί να παίζει και κάποιος όχι. Μπορεί και εγώ να κάνω κάποια λάθη αλλά αυτό που θέλω απ' όλους σας είναι να μην υπάρχει κάτι αρνητικό και να μεταφέρετε θετική ενέργεια στην ομάδα έτσι ώστε όλοι μαζί να πάμε από εδώ και πέρα καλύτερα. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και θα πρέπει το κάθε ματς να το βλέπουμε ξεχωριστά μπροστά μας και το επόμενο όταν τελειώσει το νυν παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ