ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Το καλύτερο κλίμα που έχω συναντήσει"

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που έκαναν οι Ινσούα, Γιόχανσον και Χ. Δώνης στο "Bella Vespa" στη Γλυφάδα.

Οι Ινσούα, Γιόχανσον και Χ. Δώνης έκαναν αποχαιρετιστήριο δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα στο "Bella Vespa" στη Γλυφάδα, θέλοντας να πουν το δικό τους αντίο, αφού τα συμβόλαιά τους με τον Παναθηναϊκο ολοκληρώθηκαν και δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο τριφύλλι.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, αφού οι σχέσεις μεταξύ των παικτών, του προπονητικού τιμ και όλων όσων δουλεύουν στην ομάδα είναι εξαιρετικές, με τον Γιώργο Δώνη (θα αποτελέσει παρελθόν στο φινάλε της σεζόν) να κάνει ομιλία στους παίκτες του.

Ο 50χρονος προπονητής τόνισε πως "είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, έχω ζήσει πολλές καταστάσεις συναισθηματικές και πρέπει να πω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα τρία παιδιά, διότι πρώτη φορά βλέπω παίκτες να μην τους ανανεώνονται τα συμβόλαια, να φεύγουν και να αποφασίζουν από κοινού να κάνουν τραπέζι στην ομάδα τους.

Συγχαρητήρια σε όσους βρίσκονται εδώ, διότι ο καθένας έχει βάλει το λιθαράκι του για να υπάρξει αυτό το κλίμα στον Παναθηναϊκό. Είναι το καλύτερο κλίμα που έχω συναντήσει στη ζωή μου σε ομάδα. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στα παιδιά που φεύγουν".

Μετέπειτα, ο Γιώργος Δώνης αναφέρθηκε στους τρεις παίκτες ξεχωριστά και για τον γιο του, Χρήστο, τόνισε πως πέρασε μια δύσκολη διετία εξαιτίας του πατέρα του (εννοώντας φυσικά τον ίδιο).

Ομιλία έκαναν και οι αρχηγοί, Δημητρης Κουρμπέλης και Δημήτρης Κολοβέτσιος, οι οποίοι είπαν τα καλύτερα για τους τρεις συμπαίκτες τους που φεύγουν, αλλά και για το κλίμα στην ομάδα, ενώ το λόγο πήραν και οι Χ. Δώνης, Ινσούα και Γιόχανσον, οι οποίοι μάλιστα χειροκροτήθηκαν μέσα σε μια φορτισμένη ατμόσφαιρα. Το γέλιο επανήλθε όταν μίλησε ο Χατζηγιοβάνης ύστερα από... απαίτηση των συμπαικτών του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ