ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Θέλουμε 18-20 έτοιμους παίκτες"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε μετά το νικηφόρο (1-0) φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στη Φένλο ότι δεν θα κρατήσει τίποτα από το συγκεκριμένο τεστ, ενώ επεσήμανε ότι θέλει 18-20 έτοιμους παίκτες στην ομάδα του.

Μετά τη νίκη (1-0) στο φιλικό απέναντι στη Φένλο, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, είπε: "Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα για εμάς γιατί ήταν σε ένα πλαστικό γήπεδο που δεν μας δίνει απολύτως τίποτα γιατί δεν κάνουμε και αυτά που μαθαίνουμε στην προπόνηση.

Πολλές φορές στεκόμαστε στο κομμάτι της δημιουργίας αλλά αυτό είναι πλασματικό. Πέρυσι στο πρωτάθλημα σκοράραμε περισσότερο στον πρώτο γύρο με λιγότερες φάσεις ενώ στον δεύτερο γύρο κάναμε περισσότερες φάσεις και σκοράραμε λιγότερο. Η αποτελεσματικότητα με Άγιαξ και Φέγενορντ ήταν πολύ καλή, ήμασταν καλοί με την μπάλα στα πόδια. Εμένα το άγχος μου ήταν από το γηπεδικό να βγουν όλοι καλά, δυστυχώς δεν το καταφέραμε με τον Μπουζούκη. Δεν κρατάω τίποτα από το σημερινό παιχνίδι".

Για την κατάσταση του Μπουζούκη:

"Έχει διάστρεμμα, θα δούμε. Θα είναι τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός".

Για τους Ζαχίντ και Νούνες:

"Νομίζω ότι ο Ζαχίντ είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική. Σημαντικό να ενσωματώνονται. Ο Ζοάο είναι και έξυπνος και καλός με τη μπάλα στα πόδια. Πέρυσι δεν είχαμε βάθος και όταν άνοιξε το ρόστερ είχαμε προβλήματα γιατί τα νέα παιδιά θέλουν χρόνο οπότε το βασικό είναι να υπάρχουν 18-20 παίκτες".

Για την απόδοση του Ζαγαρίτη:

"Ο Βασίλης πάει καλά. Σε κάποιος μπορεί ο βαθμός ετοιμότητας να είναι λίγο πιο γρήγορος. Πρέπει να τους κάνουμε καλούς παίκτες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φένλο - Παναθηναϊκός 0-1: Κρατάει το δεύτερο μέρος και τη νίκη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ