ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι οι παίκτες του άργησαν να μπουν στο ματς με τη Λαμία, έχασαν ευκαιρίες, αλλά στο τέλος προκρίθηκε η ομάδα που ήταν πιο εύστοχη. Τι είπε για το μέλλον. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη διαδοχική χρονιά αποκλείστηκε από τη Λαμία στο θεσμό του Κυπέλλου και αυτή τη φορά ο αποκλεισμός ήρθε στα πέναλτι. Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του άργησαν να μπουν στις ανάγκες της αναμέτρησης και όταν το έκαναν έχασαν ευκαιρίες.

"Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο καλύτερα. Έκαναν τα παιδιά την προσπάθειά τους στο τέλος. Υπήρχαν φάσεις και για τις δύο ομάδες. Στο τέλος ο πιο εύστοχος πήρε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στη Λαμία" είπε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες τόνισε: "Ξέρουμε τα θέματα μας το τελευταίο διάστημα. Μας έχουν συμβεί πολλά και διάφορα. Νομίζω ότι αργήσαμε στο παιχνίδι να φέρουμε τις απειλές που έπρεπε. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ο αποκλεισμός. Θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Θα στηρίξουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να μπούμε στην πεντάδα στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ