ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Θα κάνουμε καλά πράγματα στα play off"

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Donis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης βραβεύτηκε από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και αναφέρθηκε στο όνειρο που είχε από μικρός να βρεθεί στον πάγκο του Παναθηναϊκού ενώ έδωσε και την υπόσχεσή του για τα play off.

Στην κοπή της πίτας των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ ο Γιώργος Δώνης με τον 50χρονο προπονητή του τριφυλλιού να βραβεύεται για την προσφορά τους στους πράσινους.

Το βραβείο στον Δώνη έδωσε ο Τότης Φυλακούρης, ο οποίος, αφού ευχήθηκε ότι καλύτερο στον προπονητή του Παναθηναϊκού, ανέλαβε και ως... δημοσιογράφος να βγάλει είδηση καθώς τον ρώτησε αν θα παραμείνει και τι προβλέπει ενόψει play off.

Ο Δώνης αφού επανέλαβε πως ήταν όνειρο να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού έδωσε την υπόσχεση του πως η ομάδα του θα κάνει κάτι καλό στα play off που έρχονται:

Τότης Φυλακούρης: "Θα συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό; Θα τον προάγεις ώστε οι παίκτες να φτάσουν σε ένα σκαλοπάτι προς την Ευρώπη; Τι προβλέπεις ενόψει play off ";

Γιώργος Δώνης: “Καλή χρονιά σε όλους. Όταν ήμουν μικρό παιδί, πάντα έκανα όνειρα. Όταν κάνεις όνειρα, δεν μπορείς να φανταστείς όταν με επέλεγε 17 χρόνων ο κ. Δομάζος για την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, όταν αργότερα είχα τον κ. Καρούλια προπονητή στον Παναργειακό, ότι μέσα από μια διαδρομή θα φτάσουμε στο σήμερα και θα είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό και ασχολήθηκα με την προπονητική, το να γίνω προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν το μεγαλύτερο μου όνειρο. Ναι μεν το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε, αλλά νιώθω πλέον μεγάλη ευθύνη. Πολύ μεγάλη ευθύνη.

Και να ξέρετε ότι ένα από τα βασικά πράγματα τα οποία κάνουμε στην ομάδα, είτε αφορά τους νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους μεγαλύτερους ηλικιακά Έλληνες ποδοσφαιριστές ή ακόμα και τους ξένους που έρχονται, είναι να μάθουν από την αρχή το DNA της ομάδας, να έχουν εικόνες για όσα έχετε πετύχει στο παρελθόν και όσα έχει πετύχει η ομάδα.

Εύχομαι λοιπόν στο μέλλον με σκληρή δουλειά και σκληρή προσπάθεια, που φυσικά θέλουμε και τη βοήθεια όλων σας σε αυτή την προσπάθεια, ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει τις επιτυχίες που είχατε εσείς και εγώ ως ποδοσφαιριστής έβλεπα, ζήλευα και ήθελα να πετύχω. Αναφορικά με τα play off, νομίζω ότι θα κάνουμε πολλά πράγματα στα play off”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ