ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης σε Βρέσκα: "Έλεος, η ξεφτίλα δεν έχει όρια"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το πέναλτι που υπέδειξε ο Βρέσκας στον Ανουάρ στο 39' της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον Γιώργο Δώνη ο οποίος δεν άντεξε και την ώρα που ο ρέφερι έβλεπε το VAR του έκανε παράπονα σε έντονο ύφος.

Το πέναλτι που σφύριξε ο Βρέσκας για μαρκάρισμα του Αλεξανδρόπουλο πάνω στον Μπρούνο Γκάμα στο 39' της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναθηναϊκό έκανε έξαλλο τον Γιώργο Δώνη. Την ώρα που ο Βρέσκας πήγε στο VAR για να δει την παράβαση ο 50χρονος προπονητής έκανε παράπονα σε έντονο ύφος προς τον διαιτητή λέγοντας:

"Αυτό είναι επαφή για πέναλτι; Δηλαδή θα μας τρελάνετε όλους στο τέλος. Ποιο πέναλτι ρε παιδιά τώρα, κάθε εβδομάδα γελοιοποιήστε. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ανεπαίσθητο το τράβηγμα στον Κολοβέτσιο αν αυτό είναι πέναλτι θα γελάει ο κόσμος, είναι αυτή επαφή για πέναλτι; Τώρα πάλι αυτό. Έλεος η ξεφτίλα δεν έχει όρια κάθε εβδομάδα. Αν θέλεις να βρεις πέναλτι δώστο, δεν πειράζει, τα έχουμε συνηθίσει. Ελα πια, αρκετά, κάθε εβδομάδα".

Εν συνεχεία και στο δεύτερο πέναλτι που υπέδειξε ο Βρέσκας στο 45+5' με τη σύγκρουση των Ξενόπουλου και Ροζ ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που διαμαρτυρήθηκε περισσότερο προς τον διαιτητή λέγοντας του: "Τι δίνεις τώρα, εγώ διώχνω τη μπάλα". Εν τέλει ο Βρέσκας αφού είδε στο VAR και αυτή τη φάση πήρε πίσω την αρχική του απόφαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ