ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Ψυχολογικά καταρρακωμένη η ομάδα, δεν υπάρχει υγεία"

Δώνης: "Ψυχολογικά καταρρακωμένη η ομάδα, δεν υπάρχει υγεία"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, τόνισε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ότι η ομάδα του είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη με πολλά θέματα να αντιμετωπίσει.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-0, ένα αποτέλεσμα που ήταν δίκαιο, σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη. Ο προπονητής των Πρασίνων τόνισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε δύσκολο σημείο, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά θέματα. Μίλησε επιπλέον, μετά τη λήξη του ματς, για τον Ινσούα, αλλά και για τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών.

Για το παιχνίδι: "Είναι δύσκολο σημείο για την ομάδα. Είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη, έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει. Η "υγεία" που έβγαινε προς τα έξω δεν υπάρχει πλέον. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς, πολλά λάθη. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και μας κέρδισε δίκαια".

Για το αν φταίει και όσα έγιναν με Ινσούα: "Νομίζω το γενικότερο κλίμα, δεν αφορά τον Ινσούα και θέλω να κάνω μια διευκρίνιση και θέλω να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Είναι εύκολο ο καθένας να λέει φήμες ανυπόστατες. Όλα τα παιδιά που νιώθουν πως δεν θα συνεχίσουν, έχουν μια νευρικότητα που επηρεάζει την ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο διάστημα, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει αυτά τα ματς να τα διαχειριστούμε ανάλογα διότι υπάρχει ένας σύλλογος που λέγεται Παναθηναϊκός".

Για τις αποχωρήσεις παικτών: "Νομίζω ότι δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι αποφάσεις άλλων το πώς φτάσαμε εδώ πέρα. Οι άλλες ομάδες έχουν διαχειριστεί την κατάσταση διαφορετικά. Με τους δανεικούς αν θα μπορούμε να τρέξουμε κάποια πράγματα. Μπορεί κάποιος να το βλέπει πως δεν υπάρχει κίνητρο και στόχος, αλλά όταν αντιπροσωπεύσεις μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να λειτουργείς έτσι. Θα προσπαθήσουμε όμως όσο μπορούμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά πολλά παιδιά έχουν κερδίσει αρκετά πράγματα αυτά τα δύο χρόνια και αυτό πρέπει να κοιτάνε".

Για το τελευταίο παιχνίδι των Δώνη και Ζαχίντ ένα σχόλιο:
"Επειδή και μένα είναι τα τελευταία μου παιχνίδια, σέβομαι την προσπάθεια όλων των παικτών. Η ομάδα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Οι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που αποφασίζουν. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία και να φτάσει εκεί που επιβάλλει το DNA του συλλόγου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ