ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Να εξελιχθούμε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ντεν Χάαγκ στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και τόνισε πως υπάρχει ο χρόνος για να διορθωθούν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα και από την Ντεν Χάαγκ με 3-1 αλλά ο Δώνης στις δηλώσεις του δεν στάθηκε τόσο στο αποτέλεσμα αλλά σε κάποια συμπεράσματα τα οποία έβγαλε.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του αλλά και την εκπαίδευση που πρέπει να έχουν οι παίκτες του μέχρι την έναρξη της σεζόν ώστε να εξελιχθούν, να βελτιωθούν και να περιορίσουν τα λάθη. Ο Δώνης είπε:

Για τον πλαστικό χλοοτάπητα και την εικόνα των πράσινων:
"Το γήπεδο ήταν πλαστικό, δεν νομίζω ότι έχει σημασία να ασχοληθούμε με το γήπεδο. Νομίζω ότι γενικώς σε όλη την προετοιμασία μέχρι τώρα αλλά και το συμπέρασμα του σημερινού παιχνιδιού ότι όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Θέλουν την εκπαίδευση τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες μας.

Θα πρέπει μέχρι να φτάσουμε στην αρχή του πρωταθλήματος να έχουμε βελτιώσει τα λάθη μας. Ώστε να γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Βλέπουμε πάντα στην διάρκεια του παιχνιδιού μας να έχουμε πολλά θετικά και κάποια πράγματα στα οποία πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω για να τα βελτιώσουμε. Νομίζω ότι έχουμε το χρόνο για να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες μας και να εξελιχθούν κατάλληλα".

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός πως και στο φιλικό με την Αντβέρπ αλλά και με τη Ντεν Χάαγκ ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε και δέχθηκε δυο εύκολα γκολ τόνισε:

"Νομίζω τα συμπεράσματα είναι περισσότερο τακτικά όχι θέμα στο αποτέλεσμα. Γιατί θεωρώ πως όταν θα υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος στα επίσημα παιχνίδια πάντα οι ομάδες σε πολλά πράγματα διαφοροποιούνται. Απλώς είναι κάποια πράγματα σε κάποια γκολ που δεχόμαστε που πρέπει να βλέπουν οι αμυντικοί μας, να βλέπουν την λειτουργία μας για να μπορέσουμε να το λύσουμε μέχρι την αρχή του πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ