ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Καλοί μέχρι να φτάσουμε στην περιοχή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δώνης, Παναθηναϊκός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε γιατί δεν αξιοποίησε την κατοχή της μπάλας, ενώ αναφέρθηκε στην απογοήτευση που υπάρχει.

Για άλλο ένα παιχνίδι στη διάρκεια του 2019 ο Παναθηναϊκός απογοήτευσε και ο Γιώργος Δώνης δεν το αρνήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του τριφυλλιού τόνισε ότι οι παίκτες του λειτουργούσαν σωστά μέχρι να φτάσουν κοντά στην περιοχή των γηπεδούχων και μετά έχαναν την ψυχραιμία τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

«Νομίζω ότι στη γενική εικόνα του ματς ήμασταν ανύπαρκτοι επιθετικά. Αρχίσαμε με καλή διάθεση, είχαμε καλή κυκλοφορία μέχρι το 1-0, είχαμε μπει καλά σε ένταση, κίνηση και ενέργεια. Αλλά όλα αυτά ήταν καλά μέχρι να φτάσουμε 20 μέτρα από την αντίπαλη εστία. Δεν πήραμε κάτι από συνδυασμούς ή γεμίσματα, ούτε τα στημένα εκμεταλλευτήκαμε. Νομίζω ότι η απόδοση μας στο επιθετικό κομμάτι ήταν πολύ κακή και σε ένα τέτοιο παιχνίδι, ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι για το τρανζίσιον του Πανιωνίου, στη φάση του γκολ δεν τελειώσαμε νωρίς τη επίθεση και δεν είχαμε σωστή συμπεριφορά. Το ματς είχε το ίδιο τέμπο στη μεγαλύτερη διάρκεια του, με την κατοχή δική μας αλλά ανούσια, χωρίς απειλές για τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος ήταν καλά οργανωμένος, βρήκε το δεύτερο γκολ σε μία στατική φάση και πήρε τους τρεις βαθμούς και εμείς κρατάμε τον προβληματισμό για την απόδοση μας».

Ο Δώνης ρωτήθηκε για τους λόγους που οι παίκτες του δεν βγάζουν αντίδραση όταν μένουν πίσω στο σκορ, όπως είχε συμβεί στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη:
«Είναι λίγο περίεργο το ματς. Εκεί που μπήκαμε σε μία διαδικασία να το κυνηγήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε γρήγορα το 2-0. Αυτό μεγάλωσε την απογοήτευση για το αποτέλεσμα και είναι διαφορετικό να κυνηγάς δύο γκολ. Με τον Άρη ήμασταν με ένα γκολ πίσω και είναι διαφορετική η σύγκριση. Η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη, γίνονται ενέργειες που δεν έπρεπε και αυτό επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού».

Αναφορικά με τη διαιτησία και τη μη υπόδειξη πέναλτι στον Κουρμπέλη στο 2’, ο Δώνης τόνισε:
«Εγώ δεν θα πω για τους άλλους. Εγώ συμπεριφέρομαι με σεβασμό. Οι άλλοι κρίνονται από τη δική τους συμπεριφορά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για τη διαιτησία».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ