ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Κακό παιχνίδι με λάθος επιλογές"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΕΡΣΟΤ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Donis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης μετά τη φιλική ήττα από τη Μπέρσοτ δεν κρύφτηκε και υποστήριξε πως οι παίκτες του είχαν κακές επιλογές και αρκετά λάθη που έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό του από την Μπέρσοτ με 2-1 και ο τεχνικός του τριφυλλιού, Γιώργος Δώνης, μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν κρύφτηκε και ούτε έψαξε για δικαιολογίες αναφορικά με το σχήμα που παρέταξε.

Αντίθετα μίλησε για κακό παιχνίδι για την ομάδα του με λάθος επιλογές ενώ σημείωσε πως αν δεν υπήρχε το φιλικό της Δευτέρας με τον Άγιαξ θα είχε αντιμετωπίσει διαφορετικά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Γιώργος Δώνης είπε μετά το ματς:
"Θεωρώ ότι ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς, είχαμε λάθος επιλογές, λάθος πάσες. Δικαιολογείται όταν παίζουν τόσοι νέοι αλλά θέλαμε να τα δούμε αυτά τα παιδιά σε ένα φιλικό. Πολλές φορές είναι δύσκολο όταν είναι όλοι μαζί. Όταν έγιναν οι αλλαγές και πάλι είχαμε προβλήματα. Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς".

Για το ότι δεν είχε δημιουργία στο παιχνίδι του ο Παναθηναϊκός:
"Νομίζω ότι είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Αυτό θα φανεί στην πορεία των πραγμάτων. Αν δεν είχαμε το παιχνίδι με τον Άγιαξ θα χειριζόμασταν διαφορετικά αυτό το παιχνίδι. Είναι νωρίς να πούμε ότι έχουμε πρόβλημα".

Για τη χρησιμοποίηση του Κολοβού:
"Έχει κάνει προετοιμασία είναι σημαντικό να μαθαίνει το πλάνο της ομάδας. Να έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του".

Για τις μεταγραφές:
"Είναι μια διαδικασία που τη χειρίζεται ο κ. Νταμπίζας ώστε να έρθουν οι ποδοσφαιριστές. Οι διαπραγματεύσεις είναι μια διαδικασία που δεν ξέρουμε πόσες μέρες μπορεί να πάρουν".

ΒΕΡΓΟΣ: "ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ"

Από την πλευρά του ο σκόρερ του Παναθηναϊκού και στο φιλικό με τη Μπέρσοτ, ο Νίκος Βέργος, στάθηκε στην προετοιμασία των πράσινων και πως κάθε φιλικό τους κάνει καλύτερους ως ομάδα.

Ενώ ο Βέργος δήλωσε:
"Με χαροποιεί που σκοράρω εγώ αλλά το σημαντικό έιναι να έχουμε μια καλή προετοιμασία και να δείξουμε έτοιμοι όταν πρέπει".

Για το παιχνίδι:
"Είναι δύσκολο όταν είναι δυο ενδεκάδες διαφορετικές, όλοι μαζί παίξαμε πριν τρεις μέρες, προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία και να είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα".

Για το αν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό φέτος ο Παναθηναϊκός:
"Έτσι πιστεύω. Αυτό έχουμε θέσει ως στόχο και πρέπει να είναι και ο στόχος όλων των παιδιών".

Για τον ίδιο:
"Να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ και τις συμμετοχές μου και ο προπονητής θα αποφασίσει το πότε θα παίζω και πότε όχι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ