ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης και Νταμπίζας δεν έχουν αποφασίσει για χειμερινές μεταγραφές

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξηγούσαν ότι η ενίσχυση του ρόστερ θα προκύψει ανάλογα με την πορεία της ομάδας.

"Φρένο" στη μεταγραφολογία προσπαθούν να βάλουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μετά τα δημοσιεύματα για τον Τάσο Δουβίκα και τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης. Αυτό έγινε για πρακτικούς και για ρεαλιστικούς λόγους.

Στο "τριφύλλι" υποστηρίζουν ότι δεν έχει προαποφασιστεί καμία μεταγραφή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Είτε πρόκειται για Έλληνες κάτω των 23 ετών, είτε για έναν Έλληνα άνω των 23 ετών, που επιτρέπει ο περιορισμός. Ξένος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αποκτηθεί.

Όπως εξηγούσαν οι "πράσινοι", ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης θα αξιολογήσουν την πορεία της ομάδας και θα διαπιστώσουν τις ανάγκες που θα προκύψουν μέχρι τον Δεκέμβριο. Αλλά, δεν μπορούν να προβλέψουν από τώρα τι θα συμβεί μέχρι τότε.

Αναμφίβολα, ποδοσφαιριστές όπως ο Δουβίκας και ο Πασαλίδης αρέσουν σε όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να τους αγοράσει. Ο Αστέρας Τρίπολης πουλάει ακριβά και ο Παναθηναϊκός λειτουργεί με πολιτική λιτότητας και λελογισμένων εξόδων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ