ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δώνης: "Έχω στο μυαλό μου την παραίτηση"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άρη υποστήριξε πως θα υπάρξει συνάντηση με τους Νταμπίζα και Αλαφούζο με τον ίδιο να σκέφτεται ακόμα και την αποχώρηση για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άρη και τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού με 4-0 ο Γιώργος Δώνης υποστήριξε πως έχει στο μυαλό του την παραίτηση από τον πάγκο του Παναθηναϊκού για να βοηθήσει την ομάδα ενώ προανήγγειλε μια συζήτηση με τους Νταμπίζα και Αλαφούζο στην οποία θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

"Επειδή είπα κάποια πράγματα και μετά το ματς και μίλησα με τους ποδοσφαιριστές μου στα αποδυτήρια. Είμαι ένας άνθρωπος που διατηρώ την ψυχραιμία μου δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου είπα και στους ποδοσφαιριστές πως θα αφήσω να περάσει το βράδυ. Θα κάνω μια συζήτηση με το Νίκο και τον πρόεδρο γιατί δεν κρύβω πως υπάρχει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα.

Δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά για μένα αλλά ένα έξτρα φορτίο στις πλάτες μου το οποίο το κάνω με μεγάλη χαρά και προσπαθώ να το υπηρετήσω όλους αυτούς τους μήνες. Αυτό που δείχνουμε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι μια ομάδα με τεράστια προβλήματα, εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν και πάνω σε αυτή την εικόνα θα πρέπει να παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για την ομάδα".

Υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση για την εικόνα που δείχνει η ομάδα και τα τραγικά λάθη;
"Ειλικρινά και εγώ αν ήμουν από τη δική σας πλευρά την ίδια ερώτηση θα έκανα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να δώσεις ποδοσφαιρική εξήγηση. Γίνονται λάθη που είναι πέρα από το φυσιολογικό και μας επηρεάζει γιατί δείχνουμε μια εικόνα μιας ομάδας που δείχνει πως δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει, μιας ομάδας με τεράστια κενά. Δεν μπορώ να δώσω ποδοσφαιρική εξήγηση".

Αν καταλάβαμε καλά από τα λεγόμενα σας έχετε θέσει την παραίτηση σας υπόψιν του κ. Νταμπίζα και του κ. Αλαφούζου και περιμένετε να δείτε αν θα γίνει αποδεκτή;
"Δεν έκανα αυτή τη δήλωση. Νομίζω μιλάω καλά τα ελληνικά και προσπαθώ να διατυπώσω τις σκέψεις μου επειδή μιλάω ανοιχτά στους ποδοσφαιριστές μου ήθελα να ξέρω πως αισθάνονται και τις σκέψεις που έχω και να συζητήσουμε με ψυχραιμία".

Υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τους Αλαφούζο-Νταμπίζα;
"Όχι ακόμα, αλλά θα μιλήσουμε από αύριο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ